PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Știința materialelor Part time Europa 2020

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Experții în domeniul cercetării științei materialelor dezvoltă noi metode de utilizare a resurselor în întreaga lume. Având o abordare multidisciplinară care include inginerie, design și științe aplicate, studenții se pot pregăti pentru cariere atât în sectorul public, cât și în cel privat.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Știința materialelor Cu jumătate de normă Europa 2020

7 Rezultate din Știința materialelor, Europa Filter

Doctor în ingineria materialelor structurale

Atlântica
Campus La zi Part time Octombrie 2020 Portugalia Barcarena

Ciclul al III-lea în Ingineria Materialelor Structurale își propune să ofere, printr-o abordare științifică și practică de cercetare, o pregătire solidă, avansată și actualizată pentru a crea cercetători de înaltă calificare în domeniu și capabili să rezolve problemele legate de aplicații practice de inginerie în industrie, sau să urmeze o carieră de cercetare în acest domeniu științific.

Doctor în chimie, tehnologie și proprietăți ale materialelor

Brno University of Technology
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Brno + 1 mai mult

Scopul studiului este de a ridica experți în domeniul ingineriei materialelor și tehnologiilor de inginerie cu accent pe procesele chimice și proprietățile materialelor.

Ph.D. în Chimie și Tehnologia materialelor: Ingineria materialelor energetice

University of Pardubice
Campus La zi Part time 1 - 4 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Pardubice II + 1 mai mult

Studiile doctorale în ramura studiilor doctorale ale Ingineriei Materialelor Energetice (EEM) se adresează absolvenților universitari ai programelor de master compatibile (chimie, inginerie chimică, tehnologie chimică, fizică, inginerie mecanică, tehnologii militare etc.). Studiile se concentrează în special pe fizica exploziei, pe chimia și tehnologia chimică a materialelor energetice individuale (explozibili mari, propulsoare, produse pirotehnice și compoziții) și pe ingineria de siguranță a producției chimice.

Ph.D. în Chimie și Tehnologia materialelor: Ingineria suprafeței

University of Pardubice
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Pardubice II + 1 mai mult

Programul de studiu doctoral în inginerie de suprafață acreditat la Institutul de Chimie și Tehnologie a Materialelor Macromoleculare al Facultății de Tehnologie Chimică încurajează cercetarea în zone unice pentru Republica Cehă. Ph.D. studenții materiale de cercetare și se concentrează pe structuri macromoleculare și supramoleculare destinate modelării sistemelor organice / anorganice compozite și hibride.

Ph.D. în Chimie și Tehnologia materialelor: Chimie și tehnologie a materialelor anorganice

University of Pardubice
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Pardubice II + 1 mai mult

Acest program de doctorat, Chimie și Tehnologia materialelor anorganice, îi conduce pe studenți la lucrări de cercetare independente în domeniul materialelor anorganice. Ph.D. absolvenții gestionează atât aspecte teoretice cât și practice ale cercetării materialelor și folosesc metode avansate de caracterizare experimentală și tehnologii moderne. Studenții își aprofundează cunoștințele de chimie în stare solidă, fizică și metode experimentale în domeniu atunci când își fac doctoratul. Teza.

Ph.D. în Tehnologii și Materiale

Technical University of Liberec
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Liberec + 1 mai mult

Programul de doctorat Engineering Technology se axează pe proiecte independente de cercetare științifică și de cercetare în domeniul tehnologiei inginerești. Scopul său este de a produce absolvenți cu studii superioare și creativi capabili să participe la activități științifice, de cercetare și profesionale în domeniul studiat.

Ph.D. în inginerie textilă, tehnici textile și inginerie materiale

Technical University of Liberec
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Liberec + 1 mai mult

Absolvenții acestui doctorat program sunt furnizate cu cunoștințe profunde în specializarea lor, care permite creativ și științific de lucru. Ei vor dezvolta abilități de comunicare și își vor exprima în mod clar ideile și opiniile.