PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Modă

Un Doctor în Filosofie (PhD) este cel mai înalt nivel de educație se poate atinge. Acest program de gradul poate fi finalizată în aproximativ două până la patru ani. Studenții trebuie să fi obținut o diplomă de licență și masterat înainte de a începe gradul lor de doctorat, deși unele școli oferă programe pentru a câștiga un Master și Doctorat în același timp.

Ce este un doctorat in moda? În cadrul programului de doctorat, elevii de moda invata despre design de îmbrăcăminte, textile, marketing de consum, și economie în scopul de a le pregăti pentru o carieră în lumea modei. Elevii pot studia, de asemenea, aspecte de predare ale modei, pentru a se pregăti pentru o carieră de profesor sau instructor. Multe instituții necesită o disertație să fie finalizate înainte de atribuirea acest grad.

Acesta poate fi benefică pentru a câștiga o diplomă de doctorat în modă, ca și elevii primesc hands-on de educație de la instructori cu experiență, dobândi abilități esențiale și cunoștințele prin practică și de studiu ghidate, și absolvent cu un avantaj competitiv. Aceasta poate duce, de asemenea, la câștiguri mai mari pe o durata de viata si sa ofere o mare cantitate de carieră și dezvoltare personală.

Costul de a câștiga un doctorat în moda poate varia foarte mult pentru fiecare elev, școală, și de program. Pentru persoanele fizice care urmează să fie pregătite pentru costul educației lor, elevii sunt încurajați să vorbească direct cu școlile lor potențiali și să ceară informații curente cu privire la costurile de școlarizare și alte taxe posibile.

Indivizii care au absolvit cu un doctorat în moda puteți găsi o carieră ca directori de merchandising pentru marile magazine și etichete de modă, ca directorii executivi de companii de design de îmbrăcăminte, sau ca directori de companii de merchandising și textile.Absolvenții cu un doctorat în moda poate reveni, de asemenea, la mediul academic și să se alăture la facultatea la institutii de invatamant superior, de predare cursuri în modă, îmbrăcăminte, și de marketing.

Dacă doriți să continue cariera și educația, puteți începe și a câștigat gradul dvs. de doctorat in mod astăzi. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

2 Rezultate din Modă Filter

Ph.D. în Inginerie Textilă

Technical University of Liberec
Doctorat
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
Engleză
Campus

Absolvenții acestui doctorat program sunt furnizate cu cunoștințe profunde în specializarea lor, care permite creativ și științific de lucru. Ei vor dezvolta abilități de comu ...

Citeste mai mult

Dalian Polytechnic University
Doctorat
<
Normă întreagă
<
3 ani
Chinez
Campus

Guvernul chinez Bursa: Potrivit "Măsuri de Guvernul chinez Bursa de stare" Dalian Guvernul Municipal Bursa: 15,000RMB / an DPU Prima clasă Bursa: 3,000RMB / an DPU de clasa a ...

Citeste mai mult