Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Doctorate în Organizare

Doctorat în programul Organizația este conceput pentru a oferi candidaților instrumentele de bază pentru a supraveghea funcția și capacitatea de organizații. Programe se concentrează pe conexiunile dintre conducere și practici organizaționale solide, care să permită candidaților de a folosi experienta ca un instrument de predare. Absolvenții care dețin un doctorat în lucrare grad Organizarea în multe domenii academice și de management, unele exemple fiind profesor, director executiv, consultant de afaceri, antreprenor și manager de resurse umane, pentru a numi doar câteva.

Obținerea unui doctorat în organizație necesită abilități puternice de gestionare a timpului și dăruire. Candidaților doctoranzi bucura de învățare auto-dirijată și sunt conduse de a munci din greu. Cei care studiază pentru a obține acest grad va avea sansa de a dezvolta aceste caracteristici, în plus față de completarea acestora cu abilități cantitative și globale de gândire critică.În timp ce cerințele diferă pentru fiecare program, candidatii au de obicei o diplomă de master anterior lui în domenii precum administrarea afacerilor, managementul resurselor umane, operatiunile de cercetare sau economie. Multe doctorat în candidati Organizare, de asemenea, au de lucru înainte de experiență ca manageri, consultanți și antreprenori. Specialități legate de doctorat in programe de Organizare includ drept și politică, contabilitate, management de inginerie, operațiunile de cercetare, de marketing, și Global Finance, pentru a numi doar câteva.

Derulați prin programele de mai jos pentru a afla mai multe despre oportunitățile de un doctorat in Organizației. Luați următorul pas spre obiectivele dvs. de azi!

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Organizare

University of San Francisco - School of Education

Doctoratul de Educație (Ed.D.) în Organizație și Leadership este un program unic pentru profesioniștii care lucrează, care se consideră lideri educaționali transformându- ... [+]

Pregătirea liderilor care servesc școli, comunități și agenții sociale, guvern și instituții fără scop lucrativ într-o lume regională și internațională.

Detalii despre program

Organizația și conducerea (O

Livrarea programului

Pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor care lucrează, programul urmează un program de cursuri alternative de weekend care se convoacă de nouă ori pe semestru (serile de vineri și toată ziua de sâmbătă).

"Mărimea și structura programului mi-au atras atenția, un profesionist profesionist și un părinte, și am fost intrigat de oportunitățile care existau pentru a forma legături puternice și a lucra îndeaproape cu colegii și instructorii mei. Pot spune cu încredere că așteptările mele cele mai mari au fost îndeplinite. Am avut oportunitatea de a călători în străinătate, de a participa la învățarea experiențială, de a stabili relații strânse și de a lucra cu profesori specializați și talentați și de cercetători incredibil de motivați "- Demerris R. Brooks-Immel, O... [-]

Statele Unite ale Americii San Francisco
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză