PHDSTUDIES

Compară Programe de Doctorat în Organizare în Cipru 2020/2021

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Organizație este un termen larg care implică în picioare abilități manageriale, precum și tehnici de conducere. Nevoia de tineri profesioniști și manageri pentru a învăța abilități și să aibă cunoștințe în organizarea activităților lor, a văzut introducerea de un doctorat in Organizației. Este un curs de instruire pe baza cunoștințelor de cercetare oferite toată lumea de la universități și instituții de management al calității.

Cipru este situat în colțul de nord-est a Mării Mediterane. Aceasta este a treia cea mai mare insulă din Marea Mediterană. Cipru este cunoscut a fi locul de nastere al Afroditei (Venus), zeita greaca a dragostei.

Programe Doctorale de Top în Organizare în Cipru 2020/2021

1 Rezultate din Organizare, Cipru Filter

Doctor în administrarea afacerilor (cu o concentrație în marketing, comportament organizațional sau a spiritului antreprenorial)

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
Doctorat
<
Normă întreagă
<
2&nbsp;-&nbsp;5 ani
Engleză
Campus

Programul de doctorat Administrarea Afacerilor admite studenții care sunt interesați în realizarea cercetării, în principal în domeniile legate de marketing, resurse umane și ...

Citeste mai mult