PHDSTUDIES

Găsește Programe de Doctorat în Organizare în Europa 2020/2021

Doctorat este un grad de doctorat, denumit în mod special un "Doctor of Philosophy " grad. Acest lucru este înșelătoare, deoarece titularii de doctorat nu sunt neapărat filosofi (cu excepția cazului în care a obținut diploma în filozofie!). Asta a spus, beneficiarii de doctorat sunt în măsură să se angajeze în experimente mentale, motiv de probleme, și de a rezolva problemele într-un mod sofisticat.

Acest program de doctorat în Organizația oferă pregătire pentru o carieră didactică și de cercetare în 5 domenii majore: teoria organizare, comportament organizațional, antreprenoriat, management strategic, inovație, și de gestionare a tehnologiei. În plus față de locul de muncă formală curs, va angaja în studiu independent, precum și de cercetare în a vă dota cunoștințe și abilități adecvate.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Vezi Programe de Doctorat în Organizare în Europa 2020/2021

1 Rezultate din Organizare, Europa Filter

Doctor în administrarea afacerilor (cu o concentrație în marketing, comportament organizațional sau a spiritului antreprenorial)

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
Doctorat
<
Normă întreagă
<
2&nbsp;-&nbsp;5 ani
Engleză
Campus

Programul de doctorat Administrarea Afacerilor admite studenții care sunt interesați în realizarea cercetării, în principal în domeniile legate de marketing, resurse umane și ...

Citeste mai mult