PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Organizare

Doctorat în programul Organizația este conceput pentru a oferi candidaților instrumentele de bază pentru a supraveghea funcția și capacitatea de organizații. Programe se concentrează pe conexiunile dintre conducere și practici organizaționale solide, care să permită candidaților de a folosi experienta ca un instrument de predare. Absolvenții care dețin un doctorat în lucrare grad Organizarea în multe domenii academice și de management, unele exemple fiind profesor, director executiv, consultant de afaceri, antreprenor și manager de resurse umane, pentru a numi doar câteva.

Obținerea unui doctorat în organizație necesită abilități puternice de gestionare a timpului și dăruire. Candidaților doctoranzi bucura de învățare auto-dirijată și sunt conduse de a munci din greu. Cei care studiază pentru a obține acest grad va avea sansa de a dezvolta aceste caracteristici, în plus față de completarea acestora cu abilități cantitative și globale de gândire critică.În timp ce cerințele diferă pentru fiecare program, candidatii au de obicei o diplomă de master anterior lui în domenii precum administrarea afacerilor, managementul resurselor umane, operatiunile de cercetare sau economie. Multe doctorat în candidati Organizare, de asemenea, au de lucru înainte de experiență ca manageri, consultanți și antreprenori. Specialități legate de doctorat in programe de Organizare includ drept și politică, contabilitate, management de inginerie, operațiunile de cercetare, de marketing, și Global Finance, pentru a numi doar câteva.

Derulați prin programele de mai jos pentru a afla mai multe despre oportunitățile de un doctorat in Organizației. Luați următorul pas spre obiectivele dvs. de azi!

2 Rezultate din Organizare Filter

Ed.D. în organizație și conducere

University of San Francisco - School of Education
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
5 ani
Engleză
Campus

Doctoratul de Educație (Ed.D.) în Organizație și Leadership este un program unic pentru profesioniștii care lucrează, care se consideră lideri educaționali transformându-și or ...

Citeste mai mult

Doctor în administrarea afacerilor (cu o concentrație în marketing, comportament organizațional sau a spiritului antreprenorial)

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
Doctorat
<
Normă întreagă
<
2&nbsp;-&nbsp;5 ani
Engleză
Campus

Programul de doctorat Administrarea Afacerilor admite studenții care sunt interesați în realizarea cercetării, în principal în domeniile legate de marketing, resurse umane și ...

Citeste mai mult