PHDSTUDIES

Compară Programe de Doctorat în Pedagogie Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Keele Regatul Unit 2021

Un doctorat sau de Doctor of Philosophy este o diplomă postuniversitară academic acordat de către universități. Odată ce o atinge un doctorat el sau ea poate fi adesea menționată ca un doctor.

În sensul său cel mai larg, educația poate fi definită ca fiind orice experiență de formare care are un fel de efect asupra unui individ. Acest lucru, în consecință, poate afecta modul în care individul sau studentul, gândește, simte sau acționează. Pedagogia este un termen important în educație și se referă la metodologia de predare.  

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Pedagogie Part time în Statele Unite ale Keele în Marea Britanie 2021

1 Rezultate din Pedagogie, Keele Filter

MPhil / doctorat educație

Keele University
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Cercetarea politicii educaționale se bazează pe o diversitate de tradiții intelectuale, inclusiv politica socială critică, teoriile poststructuraliste ale guvernării, feminism ...

Citeste mai mult