4 Doctorat Programe în Pedagogie 2024

Doctorat Programe în Pedagogie 2024Filter
    • London, Regatul Unit
    • Bologna, Italia

    La zi

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Abilitățile de învățare la distanță de Facultatea de Arte și Științe Umaniste sunt de obicei extrem de profesionale. Programele de învățământ la distanță ale Universității Selinus din această facultate permit accesul la specializarea în care studentul poate alege subiectele de interes pentru a proiecta un program complet adaptat vocației sale.

    • Rauland, Norvegia
    • Hønefoss, Norvegia
    • + 4 more

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    USN ofera un doctorat în formare de cercetare în domeniul resurselor pedagogice și a proceselor de învățare la grădiniță și la școală. Programul a fost acreditat în toamna anului 2012.

    • Villa María, Argentina

    În campus

    Spaniolă

    Acest doctorat se bazează pe conceptul de pedagogie, o disciplină singulară și specifică a cunoștințelor complexe și largi care se referă atât la corpul teoretic al educației, organizând concepte, principii și criterii, cât și proceduri și mijloace tehnico-operaționale la serviciu. a procesului de predare-învățare în acțiunea concretă de educare. Este un proces de formare postuniversitară care va culmina cu pregătirea și apărarea publică a unei teze de doctorat.

    • Rēzekne, Letonia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul este conceput pentru a răspunde nevoilor de practicieni care doresc să cerceteze un aspect al domeniului lor de practică. Candidații se angajează în cercetare la nivel înalt, bazată pe practici, într-una din domeniile de cercetare. Este o diplomă de cercetare al cărei scop este de a ajuta profesioniștii să dezvolte o relație între cercetare și activitățile lor profesionale.