PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Petrol și gaze

Un doctorat sau doctor în filosofie necesită absolvirea unui masterat într-un domeniu similar de studiu. Gradul avansat necesită cercetare și colaborare cu un profesor în domeniu.

Ce este doctoratul în petrol și gaze? Cursurile de bază în revizuirea și cercetarea literaturii sunt comune în toate programele. În funcție de programul ales, se obține o specializare suplimentară prin restrângerea domeniului de studiu, fie că este vorba despre teorie, fie că se referă la inginerie. Elevii aleg elementele lor cu sfaturi de la supraveghetorii lor. Teza sau disertația cu noi cercetări este o cerință a tuturor programelor de studii, care durează aproximativ trei ani până la finalizare.

Elevii absolvenți ai programului, cu competențe de cercetare și abilități analitice, precum și formare extinsă în domeniul lor de studiu interesat. Absolvenții pot aplica aceste competențe atât în ​​instituțiile academice, cât și în pozițiile corporatiste și guvernamentale. Cunostintele analitice si de cercetare ajuta studentii din afara domeniului si in viata lor personala, precum si deciziile cotidiene pe care le fac.

În funcție de cursul ales, costul programului de trei ani variază. Elevii care efectuează cercetări aprofundate sunt mai bine pregătiți să-și urmărească și să-și permită gradul.

Absolvenții cu doctorat în petrol și gaze intra în mare parte în domeniul cercetării sau al activității academice. Mai multe s-au mutat în alte aspecte ale industriei, incluzând proiectarea mașinilor și construcțiilor, educația, consilierea juridică și cercetarea și dezvoltarea. Sunt necesare alte oportunități educaționale pentru cei care doresc să devină avocați de petrol, dar gradul stabilește fundamentele necesare pentru cei care dețin deja un grad de drept. Unii absolvenți au devenit directori de servicii tehnice, analiști de investiții, manageri de mină, inspectori guvernamentali, directori executivi, ingineri de producție, planificatori de foraje și designeri.

Perioadele de campus full-time și part-time sunt disponibile atât la nivel local, cât și în străinătate. Începeți următoarea carieră cu o căutare a programului dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Petrol și gaze Filter

Doctor în ingineria petrolului și a gazelor

China University of Petroleum
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Chinez
Campus

Sondele de petrol și gaz sunt conducte fizice și informaționale în explorarea și dezvoltarea resurselor subterane de petrol și gaze. Această acțiune principală are ca scop inv ...

Citeste mai mult

Doctor în ingineria dezvoltării câmpului de petrol și gaze

China University of Petroleum
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
3 ani
Chinez
Campus

Ingineria dezvoltării câmpului de petrol și gaze este o disciplină care urmărește să înțeleagă proprietățile fundamentale ale rezervorului de petrol și gaze și legea fluxului ...

Citeste mai mult