close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 2 Doctorate în Planificare urbană și regională

Doctoratul este un doctorat acordat de o universitate. De asemenea, cunoscut ca un doctor de filosofie, de multe ori necesită studii riguroase, avansate într-un singur subiect și apoi culminează cu o disertație. Absolvenții cu doctorat sunt cunoscuți ca "medici" în domeniul lor. Ce este un doctorat în planificarea urbană și regională? Un doctorat axat pe planificarea urbană și regi… Citeste mai mult

Doctoratul este un doctorat acordat de o universitate. De asemenea, cunoscut ca un doctor de filosofie, de multe ori necesită studii riguroase, avansate într-un singur subiect și apoi culminează cu o disertație. Absolvenții cu doctorat sunt cunoscuți ca "medici" în domeniul lor.

Ce este un doctorat în planificarea urbană și regională? Un doctorat axat pe planificarea urbană și regională îi ajută pe studenți să dezvolte abilitatea de a înțelege utilizarea terenurilor, protecția mediului și bunăstarea publică, acordând o atenție deosebită apelor, aerului și resurselor naturale. Elevii pot alege adesea din clase, cum ar fi analiza de proiectare, planificarea urbană și designul localității. Ele pot găsi, de asemenea, cursuri cum ar fi negocierea, creșterea regională și dezvoltarea rurală.

În timp ce lucrează la un doctorat în planificarea urbană și regională, elevii dezvoltă deseori abilități care îi ajută să avanseze în carieră. Acestea pot include organizarea, planificarea și gestionarea. Ele pot, de asemenea, să-și extindă capacitatea de a comunica, negocia și media.

Cheltuielile de școlarizare publice și private variază adesea foarte mult din cauza localizării, a specializării de clasă și a instructorului. Prin urmare, studenții potențiali pot lua în considerare contactarea școlilor pe care doresc să le urmeze și solicită informații privind costurile asociate cu obținerea unui doctorat în planificarea urbană și regională.

Absolvenții cu doctorat în planificarea urbană și regională creează de obicei strategii privind modul de utilizare a terenurilor și construirea de comunități. De asemenea, aceștia pot alege să se specializeze în conservarea istorică, deoarece creează planuri de salvare a clădirilor istorice, a fortificațiilor și a farurilor. Carierele pot fi adesea găsite ca designeri de transport, inspectori în construcții și administratori de utilizare a terenurilor. Absolvenții care doresc să se concentreze asupra mediului pot căuta locuri de muncă în calitate de manageri de mediu, consultanți de sustenabilitate și consilieri de gestionare a zonei de coastă. Guvernele pot, de asemenea, să angajeze absolvenți pentru a ajuta la proiectarea parcurilor și pentru a dezvolta planuri de protejare a resurselor naturale.

Programele de doctorat în planificarea urbană și regională pot fi găsite la universități din întreaga lume. Pentru a găsi un program care să se potrivească nevoilor dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
University of Camerino the international School of Advanced Studies
Camerino, Italia

Domeniu: Arhitectură, Proiectare, Planificare

Domeniu: Arhitectură, Proiectare, Planificare -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Engleză, Italiană
Campus
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Belfast, Regatul Unit

Institutul de Planificare Spațială și de Mediu (ISEP) este unul dintre mediile de cercetare de planificare dinamică din Marea Britanie.

Institutul de Planificare Spațială și de Mediu (ISEP) este unul dintre mediile de cercetare de planificare dinamică din Marea Britanie. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 ani
Engleză
Campus

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici