close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Politică economică

După ce ați obținut grade de nivel inferior, este posibil ca studenții să continue studiile și să-și finalizeze un doctorat, ceea ce majoritatea câmpurilor consideră cel mai înalt nivel de realizare academică. Realizarea acestui lucru poate, de asemenea, să deschidă cele mai benefice cariere din ce în ce mai mari. Ce este un doctorat în politica economică? Studiind politica econ… Citeste mai mult

După ce ați obținut grade de nivel inferior, este posibil ca studenții să continue studiile și să-și finalizeze un doctorat, ceea ce majoritatea câmpurilor consideră cel mai înalt nivel de realizare academică. Realizarea acestui lucru poate, de asemenea, să deschidă cele mai benefice cariere din ce în ce mai mari.

Ce este un doctorat în politica economică? Studiind politica economică, studenții se familiarizează cu regulile și reglementările care guvernează economia lumii. Se poate pune accentul pe finanțele internaționale sau pe economiile de dimensiuni mai mici, iar domeniile de studiu includ microeconomie, macroeconomie și finanțe generale. Câștigarea unui doctorat necesită de obicei trei ani de studii riguroase și crearea unei teze.

După ce ați obținut un doctorat, există multe beneficii pentru carieră pe care le puteți bucura. Puteți intra în poziții mult mai avansate și puteți câștiga un salariu mult mai mare. De asemenea, este posibil să introduceți o poziție înaltă mult mai rapid, eliminând ani de avansare lentă.

Deoarece costul obținerii unui doctorat variază la fel de mult ca programele de gradul care sunt posibile, este bine să cercetați programul preferat înainte de înscriere. Școala pe care o alegeți și țara în care se află vor influența taxele și taxele pe care ar trebui să le plătiți pentru a finaliza programul.

Multe corporații care se ocupă de economie și finanțe au nevoie de profesioniști care sunt experți în politica economică pentru consultare, analiză și conducere. Este posibil să lucrați în sectorul privat ca expert financiar, director de departament, analist, manager sau consultant. Pe de altă parte, este posibil să lucrăm cu creatorii de politici și să ajutăm la gestionarea economiei de la prima vedere. În sfârșit, cu un doctorat, este posibil să intri în domeniul educației și să înveți pe elevi despre politica economică.

Pentru a începe cursul de doctorat, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
University of Pardubice
Pardubice, Republica Cehă

Acest program este bazat pe disciplinele economiei regionale și economiei publice. Acesta va permite studenților să înțeleagă problemele legate de identificarea nevoilor regiu ... +

Acest program este bazat pe disciplinele economiei regionale și economiei publice. Acesta va permite studenților să înțeleagă problemele legate de identificarea nevoilor regiunilor, aspectele financiare din regiune, eficiența economică a entităților publice și eficiența regiunilor. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 ani
Engleză
Sept 2021
14 Mai 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici