PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Politica educației

Un doctorat este cel mai înalt nivel de educație pe care un student îl poate primi. Acesta este doctorul filosofiei. Programele sunt disponibile într-o gamă largă de domenii academice. Candidații trebuie să prezinte o dizertație, o teză sau un proiect și să-și apere activitatea în fața unui grup de experți.

Ce este doctoratul în politica educațională? Majoritatea programelor permit studenților să urmeze un curs individualizat de studiu care reflectă interesele lor specifice în politica educațională. Cercetarea și cursurile se concentrează, de obicei, pe subiecte precum sociologia educației, analiza statistică, examinarea studiilor de caz, dezvoltarea copilului și politica și economia politicilor educaționale. Pentru a-și termina studiile, studenții ar trebui să scrie o lucrare substanțială de calificare și să completeze o disertație cu privire la o problemă educațională.

Programele de doctorat tind să echipeze studenții cu multe abilități neprețuite. Doctoratul în politica educațională tinde să ajute persoanele să devină mai bune comunicări scrise și orale. Absolvenții pot dezvolta, de asemenea, abilități de management de proiect și de organizare. Toate acestea arata bine pe un CV. Elevii pot găsi chiar aceste abilități în beneficiul vieții lor personale.

Un doctorat în programele de educație politică sunt oferite în întreaga lume. Deoarece doctorii au nevoie de un studiu independent, nu există două programe identice, astfel încât costurile pot fluctua. Contactați universitatea pentru mai multe informații despre prețuri.

Un doctorat în politica educației poate pregăti o persoană pentru o serie de locuri de muncă diferite în interiorul și în afara mediului academic. Persoanele fizice pot dori să caute un post de profesor postuniversitar, director școlar sau manager de formare. Absolvenții pot căuta, de asemenea, o funcție ca administrator de școală sau cercetător în domeniul educației. În afara educației, s-ar putea găsi o carieră ca lobbyist sau cu o agenție guvernamentală care să influențeze politica educațională.

Multe programe de doctorat în domeniul educației pot fi găsite într-un format online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Politica educației Filter

Ph.D. in educatie

Nazarbayev University
Doctorat
01 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Nazarbayev University Școala absolvită de învățământ doctorat programul combină cursuri intensive, un modul la una dintre universitățile partenere (Universitatea din Cambridge ...

Citeste mai mult

Doctor în filosofie (ph.d.) conducere educațională, politică și drept

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Doctorat
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;8 ani
Engleză
Campus

Programul de doctorat în Educational Leadership, Politica, și Legea va pregăti educatori profesionale pentru a face parte dintr-o avangardă prin secolul douăzeci și unu. Acest ...

Citeste mai mult