PHDSTUDIES.RO

Caută Programe de Doctorat în Process Engineering Part time în Republica Cehă 2020

Unul trebuie să realizeze două lucruri atunci când câștiga un doctorat. În primul rând trebuie să înțelegem pe deplin un anumit subiect. În al doilea rând, trebuie să extensiv în cunoștințe despre acest subiect.

Republica Cehă este în inima Europei, este un vecin de Slovacia, Austria, Germania și Polonia. Universități cehe oferi reputație de lungă durată și specializări interesante.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Programe Doctorale în Process Engineering Cu jumătate de normă în Republica Cehă 2020

2 Rezultate din Process Engineering, Republica Cehă Filter

Ph.D. în Chimie și Inginerie de Proces: Ingineria Mediului

University of Pardubice
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Pardubice II + 1 mai mult

Acest program de doctorat educă și antrenează studenții pentru a deveni specialiști în inginerie de mediu. Absolvenții sunt experți de înaltă calificare, specializați în protejarea mediului și în inginerie chimică. Studenții vor dobândi cunoștințe și vor fi capabili să proceseze și să rezolve sarcini complexe în domeniul ingineriei de mediu.

Ph.D. în Chimie și Inginerie de Procese: Inginerie chimică

University of Pardubice
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Pardubice II + 1 mai mult

Diploma de Inginerie Chimică și de Proces pregătește studenți pentru activități independente și creative de cercetare științifică în domeniul chimiei și ingineriei proceselor. Studenții încorporează cercetări teoretice și experimentale folosind tehnici avansate de cercetare și metode moderne de modelare matematică.