PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Psihologie educațională

Cel mai înalt grad pe care îl puteți câștiga în mediul academic este doctoratul, numit și doctor de filosofie. Lucrul pentru un doctorat necesită mulți ani de studii intense și de cercetare, dar arată angajatorilor că sunteți motivat și foarte informat.

Ce este un doctorat în psihologia educațională? Acest domeniu de studiu analizează ceea ce este nevoie pentru ca studenții să reușească în școală și modalitățile prin care educatorii pot facilita acest obiectiv. Într-un program de doctorat, obiectivul principal este de a crea în tine cunoștințele de cercetare independentă ca expert certificat. În orice școală, acest program constă, în cea mai mare parte, din cercetare, cu doar câteva cursuri la începutul procesului. Finalizarea este dependentă de prezentarea și apărarea unei teze.

Unele abilități pe care le puteți învăța în timpul unui program de doctorat în psihologie educațională includ interpretarea expresiilor faciale, sensibilitatea socială și înțelegerea citirii. Cunoașterea expresiilor faciale și conștientizarea problemelor sensibile într-un cadru social poate face ca relațiile să devină mai ușoare. Citirea înțelegerii este utilă pentru înțelegerea contractelor atunci când achiziționați o casă sau alte elemente.

Costul unui doctorat depinde de școala la care participi, cât timp participi și dacă poți obține finanțare în afara granițelor, cum ar fi o bursă sau o bursă. Anumite costuri de urmărit includ școlarizarea, înregistrarea și cărțile.

Cu un doctorat în psihologia educațională, puteți continua cercetarea sau căutați un loc de muncă ca psiholog școlar. Puteți lua în considerare colaborarea cu școli private, școli publice, institute de învățământ superior sau districte școlare. Unele dintre psihologiile pe care le puteți învăța în acest program de diplomă pot fi aplicate în zonele din afara învățământului, astfel încât să fie posibile și locuri de muncă, cum ar fi psihologul poliției și psihologul general sau clinic.

Privind prin școlile care oferă acest grad, gândiți-vă unde doriți să studieți și cât timp. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Psihologie educațională Filter

Program de doctorat oficial în dezvoltarea psihologică, de învățare și de sănătate

Universidade da Coruña
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;5 ani
Spaniolă
Campus

Programul de doctorat in Psychological, Sanatate învățare și dezvoltare permite profesioniștilor să înțeleagă mai bine aceste domenii de cercetare și cele mai recente evoluții ...

Citeste mai mult

Doctor în Psihologie Educațională

Charles University Faculty of Education
Doctorat
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Ph.D. studiile în Psihologia Educațională pregătesc elevul în activitatea de cercetare științifică în psihologia educațională, adică în psihologia aplicată subiectelor educați ...

Citeste mai mult