$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 2 Doctorate în Relații de muncă

Un doctor de filosofie este o diplomă de nivel înalt deseori urmărită după un grad postuniversitar, cum ar fi un master. Puteți studia o varietate de subiecte din cadrul științelor umaniste, științifice, arte, matematică și inginerie. Doctoratul mediu durează cinci până la șase ani pentru a termina. Ce este un doctorat în relațiile de muncă? Relațiile de angajare se pot conce… Citeste mai mult

Un doctor de filosofie este o diplomă de nivel înalt deseori urmărită după un grad postuniversitar, cum ar fi un master. Puteți studia o varietate de subiecte din cadrul științelor umaniste, științifice, arte, matematică și inginerie. Doctoratul mediu durează cinci până la șase ani pentru a termina.

Ce este un doctorat în relațiile de muncă? Relațiile de angajare se pot concentra pe strategii de rezolvare a problemelor la locul de muncă și pe utilizarea adecvată a resurselor de personal. Un program de doctorat poate fi proiectat pentru a vă oferi o imagine de ansamblu a relațiilor complexe de muncă și a problemelor de resurse umane. Cele mai multe programe de doctorat integrează cercetarea și cursurile. Unele universități au solicitat cursuri de care aveți nevoie, cum ar fi teoria resurselor umane, metode și procese de cercetare, seminarii de cercetare aplicată, subiecte în relațiile industriale și resurse umane și metode și cercetări în comportamentul organizațional în relațiile industriale.

Câștigarea unui doctorat în relațiile de muncă poate duce la mai multe oportunități de angajare și la potențialul unui salariu mai mare.Este posibil să observați o creștere a abilităților de comunicare scrisă și orală, ceea ce poate ușura succesul în calitate de profesionist.

Costul unui doctorat nu este același la fiecare universitate. De fapt, unele instituții ar putea oferi programe de rambursare a școlarizării pentru cei care urmează o diplomă de doctorat, dar nu toți fac acest lucru. Ar trebui să contactați școala la care doriți să participați pentru a obține o estimare a școlarizării.

Un doctorat în relațiile de muncă poate duce la o varietate de locuri de muncă. Poți continua să devii director executiv al resurselor umane, consultant senior în relațiile de muncă, dezvoltator de relații cu angajații și cercetător principal. Cu toate acestea, puteți avea și alte oportunități. Funcția exactă pentru care vă calificați depinde de experiența dvs. de lucru anterioară. Mulți oameni cu doctorat continuă să devină profesori la universități.

Ești pregătit să urmezi un doctorat? Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spania
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Spaniolă, Gallegan, Engleză
Oct 2022
Campus
 
University of Johannesburg
Johannesburg, Africa de Sud

Programul dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice independente și original ... +

Programul dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale din teză. Teza ar constitui o contribuție distinctivă la cunoașterea și înțelegerea disciplinei subiectului, precum și a domeniului de cercetare. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 - 4 ani
Engleză
Feb 2023
31 Oct 2022
Campus