Filter
Doctorat
Africa de Sud Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe de Doctorat în Relații de muncă Part time în Africa de Sud 2020

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Inclusive cu managementul resurselor umane, experți în relațiile de muncă sunt link-ul fiecărei organizații între companie mai larg și angajații săi. Obiective se numără aderarea la dreptul și contracte de echilibrare beneficii competitive și să plătească cu sănătatea financiară a societății, păstrarea și performanța.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Relații de muncă Part time în Africa de Sud 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Relații de muncă, Africa de Sud

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Johannesburg

Programul dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice independente și ori ... [+]

Programul dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale din teză. Teza ar constitui o contribuție distinctivă la cunoașterea și înțelegerea disciplinei subiectului, precum și a domeniului de cercetare. Studenții calificați ar trebui să arate, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare aferente și în comunicarea scrisă și / sau orală corespunzătoare a procesului de cercetare și a rezultatelor. Studenții ar trebui, de asemenea, să poată reflecta asupra rezultatelor cercetării lor.

Cerințele de admitere

O calificare de masterat adecvată la nivelul 8 sau 9 de NQF în relații de muncă, Dreptul muncii sau o disciplină conexă și dovezi ale unei componente complete sau mini-cercetare la nivel de master, precum și finalizarea unui modul de metodologie de cercetare la Onoruri și / sau la nivel de masterat, cu o notă medie de trecere de 65% la nivel de masterat. Trei-cinci ani experiență relevantă în industrie / muncă. Restrângerile de număr ale studenților necesită un proces de selecție constând dintr-un centru de evaluare de zi întreagă și evaluări psihometrice. Un modul în Metodologia cercetării la nivel de master este esențial.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză