PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Relații de muncă

Un doctor de filosofie este o diplomă de nivel înalt deseori urmărită după un grad postuniversitar, cum ar fi un master. Puteți studia o varietate de subiecte din cadrul științelor umaniste, științifice, arte, matematică și inginerie. Doctoratul mediu durează cinci până la șase ani pentru a termina.

Ce este un doctorat în relațiile de muncă? Relațiile de angajare se pot concentra pe strategii de rezolvare a problemelor la locul de muncă și pe utilizarea adecvată a resurselor de personal. Un program de doctorat poate fi proiectat pentru a vă oferi o imagine de ansamblu a relațiilor complexe de muncă și a problemelor de resurse umane. Cele mai multe programe de doctorat integrează cercetarea și cursurile. Unele universități au solicitat cursuri de care aveți nevoie, cum ar fi teoria resurselor umane, metode și procese de cercetare, seminarii de cercetare aplicată, subiecte în relațiile industriale și resurse umane și metode și cercetări în comportamentul organizațional în relațiile industriale.

Câștigarea unui doctorat în relațiile de muncă poate duce la mai multe oportunități de angajare și la potențialul unui salariu mai mare.Este posibil să observați o creștere a abilităților de comunicare scrisă și orală, ceea ce poate ușura succesul în calitate de profesionist.

Costul unui doctorat nu este același la fiecare universitate. De fapt, unele instituții ar putea oferi programe de rambursare a școlarizării pentru cei care urmează o diplomă de doctorat, dar nu toți fac acest lucru. Ar trebui să contactați școala la care doriți să participați pentru a obține o estimare a școlarizării.

Un doctorat în relațiile de muncă poate duce la o varietate de locuri de muncă. Poți continua să devii director executiv al resurselor umane, consultant senior în relațiile de muncă, dezvoltator de relații cu angajații și cercetător principal. Cu toate acestea, puteți avea și alte oportunități. Funcția exactă pentru care vă calificați depinde de experiența dvs. de lucru anterioară. Mulți oameni cu doctorat continuă să devină profesori la universități.

Ești pregătit să urmezi un doctorat? Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Relații de muncă Filter

Doctor în relații industriale

Rutgers School of Management and Labor Relations
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
5 ani
Engleză
Campus

SMLR's Ph.D. Programul Relații Industriale și Resurse Umane (IRHR) este un program interdisciplinar care califică studenții pentru ocuparea forței de muncă ca facultate univer ...

Citeste mai mult

Dr. În relații de muncă

University of Johannesburg
Doctorat
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Programul dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice independente și original ...

Citeste mai mult