132 Doctorat Programe în Republica Cehă for 2024

Doctorat Programe în Republica Cehă for 2024Filter
    • Prague, Republica Cehă

    La zi, Part time

    4 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Scopul studiilor doctorale în domeniul teologiei practice și ecumenice și al eticii teologice este ca studenții să își cultive, în mod obișnuit pentru studii avansate, capacitatea lor de a gândi teologic și de a-și aprofunda cunoștințele despre tradiția teologică în modul său ecumenic, practic, și dimensiuni etice la nivel de expert. Elevii învață să analizeze critic și să reflecteze asupra cunoștințelor dobândite și metodelor utilizate în domeniul lor și să le interpreteze atât în contextele lor specifice, cât și în cadrul interdisciplinar al cunoștințelor științifice contemporane. În funcție de subiectul proiectului lor de disertație, studiile lor se concentrează pe specializarea relevantă în domeniul teologiei ecumenice sau practice (de exemplu, omiletica, catehetica, poimenica, eclesiologia practică, imnologia sau misiologia), sau pe etica teologică sau creștină asistență socială (diaconie). În același timp, însă, păstrează lățimea adecvată a viziunii și orientarea interdisciplinară care se referă la toate ramurile teologiei.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    3 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Un doctorat prin cercetare este similar cu un doctorat convențional. dar recunoaște munca de cercetare desfășurată de companii antreprenoriale și organizații academice care duc la rezultate noi și publicabile. Un doctorat UNYP prin cercetare este nevoie, de obicei, de minimum trei ani, timp în care ar trebui să existe trei publicații, în literatura aprobată de Universitatea din Bolton. Aceste publicații ar trebui să fie în legătură cu teza și aria de expertiză a studentului și ar trebui să dezvolte cunoștințele studentului despre subiect. Acordarea acestui doctorat se bazează pur pe aceste trei lucrări publicate și, ca atare, recompensează activitățile în desfășurare, mai degrabă decât munca suplimentară.

    • Brno, Republica Cehă

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Avem o doză bună de electronice pentru tine în cooperare cu Universitatea Northern Illinois. Un domeniu în care înveți cum să proiectezi circuite și sisteme electronice integrate și să folosești materiale pentru electronice - totul într-o instalație de ultimă generație. Aperitivele profesionale vă așteaptă de la subiecte - proiectare de circuite și dispozitive integrate și electronice, programare de microcontrolere, sau cele mai noi materiale pentru electronică.

    • Ostrava, Republica Cehă

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Liberec, Republica Cehă

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Brno, Republica Cehă

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică din Europa. Absolvenții studiului de doctorat Igiena și tehnologia de prelucrare a alimentelor au dobândit cunoștințe teoretice aprofundate și abilități practice dobândite în timpul activității creative independente și dobândirea de noi cunoștințe științifice în domeniul de studiu. Absolvenții își pot împărtăși activ cunoștințele în domeniul studiului la nivel internațional și public. Pe baza acestei calificări, absolvenții sunt angajați în principal în instituții de cercetare și universități.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    4 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Programul de studiu este realizat în cadrul domeniului kinantropologic al științei. Kinantropologia este un domeniu științific multidisciplinar care se ocupă de efectele complexe ale activității fizice intenționate și spontane asupra dezvoltării personalității umane în contextul bio-psiho-social și în condiții de educație fizică și sport, fizioterapie, educație pentru sănătatea fizică, inclusiv managementul eficient al acestora.

    • Hradec Kralove, Republica Cehă

    La zi

    4 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Studiul postuniversitar în Chimie Bioorganică servește pentru educarea experților în chimie, cu accent pe structura și funcțiile micilor molecule organice din organismele vii și pe posibilitatea de a influența procesele biologice din aceste organisme prin acțiunea unor astfel de molecule. Programul este astfel direcționat către studiul tuturor aspectelor compușilor organici, care sunt indispensabili pentru structura și funcționarea organismelor vii. Spectrul larg al acestor compuși include molecule cu funcție de construcție (metaboliți primari), funcție de semnalizare, funcție de activare sau dezactivare în relație cu proteinele strategice din organismele vii, precum și compuși, care sunt produși de aceste organisme (produse naturale, metaboliți secundari). , metaboliți ai xenobioticelor). Studiul se bazează pe structura și sinteza compușilor organici, cu accent pe produse naturale, heterocicluri și alți compuși organici, care sunt capabili să moduleze procesele biologice. Elucidarea funcției unor astfel de compuși ca părți ale structurilor biologice, precum și cea a influenței lor asupra proceselor biologice și posibilitatea de a modifica această influență prin modificări structurale nu sunt mai puțin importante. Chimia bioorganică servește astfel ca o legătură între Chimia Organică și disciplinele biomedicale și se suprapune parțial cu Chimia Farmaceutică și Medicinală. Chimia bioorganică este, totuși, mai generală decât ultimele două programe, care sunt axate în primul rând pe studiul și dezvoltarea medicamentelor, adică. un subgrup mai limitat de compuși biologic activi.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    4 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Programul de studiu doctoral „Psihologie medicală și psihopatologie” este angajat în cercetări de bază și aplicate în relațiile biopsihosociale. Studiul propus deschide posibilități pentru educație doctorală interdisciplinară nu numai pentru absolvenții școlilor medicale, precum și pentru absolvenții de psihologie și alte domenii conexe.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    4 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Ph.D. Studiile privind longevitatea produc specialiști cu înaltă calificare și cunoștințe în domeniul cercetării, expertizei și transferului cunoștințelor în practică. La nivel științific, ei sunt capabili să abordeze problemele legate de longevitatea vieții umane. Ei sunt conștienți și capabili să utilizeze metode științifice relevante, să coordoneze echipe interdisciplinare. În plus, este capabil să publice atât publicații științifice, cât și materiale pentru luarea deciziilor la toate nivelurile și probleme legate de longevitate.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Absolvenții au o imagine de ansamblu largă asupra problemelor cheie din teoria și metodologia sociologică actuală, o fundamentare aprofundată într-o gamă largă de metode analitice de cercetare cantitativă și calitativă și capacitatea de a utiliza și combina aceste proceduri. Sunt capabili să formuleze și să rezolve întrebări solicitante de cercetare, să specifice ipoteze relevante, să găsească metode adecvate de soluționare și să formuleze opinii relevante ale experților. Absolvenții pot căuta un loc de muncă în calitate de cercetători și profesori universitari, precum și în funcții de specialist și de conducere atât în sectorul de stat, cât și în cel comercial.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    4 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Studiile doctorale sunt concepute ca un program pregătitor pentru cercetători și cercetători ale căror eforturi creative contribuie la dezvoltarea teoriei și a cercetării în domeniul științelor educației. Programul vizează, de preferință, îmbunătățirea expertizei relevante, diseminarea rezultatelor și tendințelor relevante ale cercetării în domeniul educației și cultivarea competențelor metodologice ale doctoranzilor. Accentul general al programului de studiu oferă elevilor șansa de a se familiariza mai profund cu disciplinele pedagogice. Punctul central al studiului de doctorat este o disertație / teză de doctorat, definită ca o lucrare științifică originală ale cărei constatări îmbogățesc domeniul respectiv de studiu în contextul mai larg al dezvoltării disciplinei. Consultări Datorită naturii și conținutului studiului, solicitantul poate consulta tema, structura proiectului și posibilitățile de prelucrare a acestuia cu potențiali conducători de studii de doctorat.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    4 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Doctoratul programul de studiu Sociologia se concentrează pe cercetarea științifică, munca creativă independentă și aprofundarea cunoștințelor teoretice. Scopul acestui program este de a pregăti studenții pentru cariera științifică și predarea în domeniul cercetării de bază și aplicată.

    • Praha-Suchdol, Republica Cehă

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Se presupune că absolventul deține bazele teoretice ale zonei de studiu, metodele de bază ale lucrărilor științifice în domeniul studiilor și formele de bază ale colectării permanente a cunoștințelor la nivel mondial în domeniul studiilor pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Absolvenții trebuie să fie capabili să modeleze modele descriptive și normative economice ale proceselor economice la nivel macro și microeconomic și să colecteze documentele necesare pentru formalizarea lor. În plus, capacitatea de generalizare a cunoștințelor științifice în forma legilor economice este asumată împreună cu aplicarea lor în interpretarea sarcinilor economice specifice pentru promovarea dezvoltării durabile.

    • Hradec Kralove, Republica Cehă

    La zi

    În campus

    Engleză

    Doctorat Studiu privind Chimia Didactica este punctul culminant al educației universitare pe trei niveluri. Este o pregătire orientată în activități de cercetare axat pe predare și chimie de învățare, care se bazează pe aprofundarea cunoștințelor didacticii chimie și a zonei relevante chimiei, pedagogie, psihologie, informatica și alte discipline, pentru a învăța metodele de lucru științifice în domeniile menționate și va contribui în mod semnificativ la o îmbunătățire generală a activității profesorilor de chimie la diferite nivele ale sistemului de învățământ, experți cu privire la crearea curriculum-ului și evaluarea acesteia, în conformitate cu cunoștințele științifice actuale și de cercetare.