Filter
Doctorat
Africa de Sud Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de Doctorat în Sănătatea mediului în Africa de Sud 2019

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Există o înțelegere generală că multe afecțiuni medicale sunt cauzate de factori prezenți în mediul natural sau artificial. Programele de sănătate de mediu intenționează să pregătească studenții pentru a investiga aceste corelații și să ofere perspective pe baza acestor investigații sistematice.

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Programe Doctorale de Top în Sănătatea mediului în Africa de Sud 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Sănătatea mediului, Africa de Sud

Studii
Locație
Africa de Sud
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Johannesburg

Pentru a oferi studenților cu competența de a aplica abilități de rezolvare a problemelor la nivel înalt, precum și aplicarea de gândire critică și reflexivă la nivel aca ... [+]

Pentru a oferi studenților cu competența de a aplica abilități de rezolvare a problemelor la nivel înalt, precum și aplicarea de gândire critică și reflexivă la nivel academic cel mai avansat, culminând cu producerea unei teze în domeniul sănătății mediului.

Cerințele de admitere

MTech Environmental Health

Detalii de contact

Nume: Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză