PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Sănătatea mediului

Un doctor de filosofie sau un doctorat este o diplomă de program avansată care se concentrează pe cercetarea într-o anumită zonă în domeniul științei, umaniste și afaceri. Cele mai multe programe durează aproximativ patru ani pentru a termina, iar multe dintre ele necesită o disertație sau o teză finală după absolvire.

Ce este doctoratul în sănătatea mediului? Elevii obișnuiesc să obțină experiență de cercetare și formare specializată în domeniile toxicologiei, epidemiologiei mediului, evaluării riscurilor, sistemelor alimentare moderne, schimbărilor climatice globale și evaluării expunerii. Împreună cu cursurile la nivel de absolvent, studenților li se poate cere să finalizeze rotația cercetărilor și să finalizeze o teză finală. Exemple de clase includ calculul statistic; Știința, legislația și politica privind sănătatea mediului; Principiile fiziologice pentru sănătatea publică; Și epidemiologie.

Curriculumul riguros al acestui grad oferă de multe ori elevilor abilitățile, cum ar fi gândirea critică și rezolvarea problemelor, care îi pot ajuta să găsească o carieră.Absolvenții care au o diplomă avansată pot, de asemenea, să afle că salariile lor sunt mai mari decât cei care au doar diplome de licență.

Nu lăsați costul de a participa la universitate să vă descurajeze să vă continuați educația. Apelarea unor școli specifice vă poate oferi o imagine mai bună a cerințelor financiare totale, care pot diferi foarte mult de la o instituție la alta. Unele școli oferă, de asemenea, oportunități de ajutor financiar, cum ar fi împrumuturi sau burse, care ajută la reducerea poverii financiare.

Un grad în domeniul sănătății mediului pregătește absolvenții pentru o varietate de locuri de muncă într-un număr de setări diferite de lucru. Lucrul poate fi concentrat în jurul cercetării, predării, consultării sau direcționării. Exemple de angajatori includ agențiile de sănătate publică, industria, companiile de asigurări, firmele de eliminare a deșeurilor toxice, firmele de consultanță pentru mediu, corporațiile private și guvernul.Exemple de titluri de locuri de muncă sunt educatori de mediu în domeniul sănătății, epidemiologi, factori de mediu, toxicologi și specialiști în aprovizionarea cu apă subterană.

Baza de date online vă ajută să cercetați mai multe școli. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Sănătatea mediului Filter

Phd în domeniul ecologiei și sănătății mediului

University Fernando Pessoa
Doctorat
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Programul de doctorat este legată de proiecte de cercetare naționale și internaționale personalului didactic cursului curent care au dus la un număr considerabil de articole ș ...

Citeste mai mult

Doctor în științe biologice aplicate: sănătatea mediului

Chulabhorn Graduate Institute
Doctorat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

În zilele noastre, se știe că mediul și sănătatea sunt inseparabil interdependente. Poluanții de mediu din mediu vor afecta mai curând sau mai târziu sănătatea umană. Acest ...

Citeste mai mult