$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 3 Doctorate în Siguranță alimentară

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic. În ce în ce mai importantă domeniul științelor dietetice, siguranța alimentară se referă la manipularea corespunzătoare, depozitarea ș… Citeste mai mult

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

În ce în ce mai importantă domeniul științelor dietetice, siguranța alimentară se referă la manipularea corespunzătoare, depozitarea și prepararea produselor alimentare și a băuturilor pentru a proteja publicul larg de boli și infecții legate de alimente. Cariere în acest domeniu pot fi găsite atât în ​​sectorul public și cel privat.

Contactează Direct Școlile pentru Compară 3 Studii Doctorale în Siguranță alimentară 2022

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
Belfast, Regatul Unit

Strategii de cercetare Acest program se concentrează pe aspecte aplicate ale tehnologiilor analitice avansate și emergente pentru a aborda problemele actuale în siguranța alim ... +

Strategii de cercetare Acest program se concentrează pe aspecte aplicate ale tehnologiilor analitice avansate și emergente pentru a aborda problemele actuale în siguranța alimentară, nutriție și aprovizionarea cu alimente.Acesta acoperă întregul lanț alimentar de la fermă până la furculiță și pune un accent puternic pe legătura dintre îmbunătățirea siguranței alimentare și nutriție și îmbunătățirea sănătății publice. Puncte forte ale cercetării Platforme tehnologice și analitice avansate și emergente (biosenzori, izotopici și benzi desenate) Siguranța alimentelor și a hranei pentru animale Sănătatea animalelor și diagnosticarea bolilor Securitatea alimentară globală Metabolomica alimentară și nutrițională Măsurătorile calității alimentelor și nutriției Chimia alimentelor Metodologia de detectare a siguranței alimentelor Trasabilitatea și autenticitatea alimentelor Imunodiagnostic pentru detectarea contaminanților alimentari și a toxinelor Compuși naturali și aplicațiile lor pentru sănătate Alimente noi și funcționale Biomolecule terapeutice Caracteristici speciale Studenții vor avea sediul în laboratoare moderne, de clasă mondială, echipate cu instrumente analitice de ultimă generație, foarte avansate. Elevii vor dobândi o experiență practică excelentă a tehnicilor analitice avansate și emergente pentru analiza și monitorizarea siguranței alimentelor. Școala are o gamă largă de legături internaționale puternice cu guvernele, mediul academic și industria. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 - 4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Republica Cehă

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelu ... +

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică din Europa. Absolvenții studiului de doctorat Igiena și tehnologia de prelucrare a alimentelor au dobândit cunoștințe teoretice aprofundate și abilități practice dobândite în timpul activității creative independente și dobândirea de noi cunoștințe științifice în domeniul de studiu. Absolvenții își pot împărtăși activ cunoștințele în domeniul studiului la nivel internațional și public. Pe baza acestei calificări, absolvenții sunt angajați în principal în instituții de cercetare și universități. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
Shakarim University
Semey, Kazahstan

Programul educațional Tehnologia produselor alimentare are drept scop formarea personalului înalt calificat, competitiv, îmbunătățirea calității cunoștințelor, formarea unui s ... +

Programul educațional Tehnologia produselor alimentare are drept scop formarea personalului înalt calificat, competitiv, îmbunătățirea calității cunoștințelor, formarea unui sistem pe mai multe niveluri de activități de cercetare în urma nevoilor urgente ale educației și științei moderne. -
Doctorat
Normă întreagă
Russian (Kazakhstan), Kazah
Sept 2022
Campus