Compară Programe de Doctorat în Siguranță alimentară în Marea Britanie 2020

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.Programul în domeniul siguranței alimentare se va concentra asupra siguranței alimentare în întregul lanț de aprovizionare cu alimente pornind de la producția de alimente, de pr… Citeste mai mult

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Programul în domeniul siguranței alimentare se va concentra asupra siguranței alimentare în întregul lanț de aprovizionare cu alimente pornind de la producția de alimente, de prelucrare și de producție pentru consum alimentar.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Programe Doctorale de Top în Siguranță alimentară în Marea Britanie 2020

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
Queen's University Belfast
Belfast, Regatul Unit

Strategii de cercetare

Doctorat
La zi
Part time
Engleză
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here