Filter
Doctorat
Regatul Unit Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe de Doctorat în Siguranță alimentară Cu jumătate de normă în Marea Britanie 2019/2020

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Programul în domeniul siguranței alimentare se va concentra asupra siguranței alimentare în întregul lanț de aprovizionare cu alimente pornind de la producția de alimente, de prelucrare și de producție pentru consum alimentar.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Siguranță alimentară Cu jumătate de normă în Marea Britanie 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Siguranță alimentară, Regatul Unit

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Queen's University Belfast

Strategii de cercetare ... [+]

Strategii de cercetare

[-]
Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză