PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Sisteme de învățare

După finalizarea unui program de absolvent, cercetătorii își pot continua educația prin intermediul unui doctor de filosofie. Un doctorat este cea mai înaltă diplomă disponibilă la majoritatea universităților și, de obicei, durează trei sau mai mulți ani pentru a câștiga.

Ce este doctoratul în sistemele de învățare? Este un program de doctorat care încurajează cercetarea științifică, concentrându-se asupra diverselor domenii utilizate în educație pentru a promova învățarea. Unele programe ar putea chiar să privească modul în care se produce cunoașterea în cadrul culturii cercetării. Elevii pot învăța mai multe despre contextele politice, sociale și culturale legate de educație. Unele cursuri se pot concentra pe modul în care cunoașterea se referă la învățare. Alte cursuri sunt concepute să analizeze modul în care conducerea și elaborarea politicilor pot afecta educația. Curriculum-ul exact folosit este diferit la fiecare universitate, dar multe includ prelegeri, discuții, proiecte și disertații.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestei educații este că promovează învățarea de-a lungul vieții, ceea ce poate ajuta profesioniștii să exceleze la locul de muncă. Alte beneficii includ construirea unor competențe importante, cum ar fi comunicarea și conducerea. Toate aceste noi abilități lucrează împreună pentru a face indivizi bine rotunzi.

Costul unui doctorat poate fi diferit în fiecare țară și chiar la diferite universități din aceeași țară. Deoarece nu există un sistem universal de școlarizare, solicitanții ar trebui să contacteze direct o școală pentru a obține o cotă.

Elevii care obțin diplome de doctorat în sistemele de învățare vor dori probabil să înceapă o carieră în domeniul educației. Desigur, această educație poate duce la o varietate de cariere. Unii absolvenți încep să devină administratori de școală, politicieni, profesori, profesori de educație timpurie, specialiști în integrarea tehnologică, designeri instructivi, consultanți în domeniul tehnologiilor educaționale și coordonatori ai curriculumului. Posibilitățile exacte disponibile vor depinde de celălalt istoric academic și de angajare al absolvenților.

Ești gata să te înscrii într-un program de doctorat? Școlile din întreaga lume oferă această educație online și în campus. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Sisteme de învățare Filter

Doctor în Filosofie în Educație

Florida Christian University
Doctorat
<
Normă întreagă
Portuguese (Brazil)
Campus

Doctoratul în beneficiul educației este înarmat cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a adopta schimbări semnificative în școlile și sălile de clasă de astăzi. Progra ...

Citeste mai mult

Doctoratul in formarea de cercetare în domeniul resurselor pedagogice și procesele de învățare la grădiniță și școală

University College of Southeast Norway
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

USN ofera un doctorat în formare de cercetare în domeniul resurselor pedagogice și a proceselor de învățare la grădiniță și la școală. Programul a fost acreditat în toamna anu ...

Citeste mai mult