PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Sisteme de informare Cu jumătate de normă în Thailanda 2021

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

Sistemele de informare reprezintă un domeniu de studiu care le oferă studenților educația de care au nevoie pentru viitor. Cursurile gravitează în jurul unei combinații de afaceri și științe informatice care îi asigură pe participanți că vor fi capabili să analizeze informațiile pe care le găsesc și să le aplice din punct de vedere comercial.

Thailanda, oficial Regatul Thailanda, cunoscut anterior ca Siam, este o țară situată în centrul peninsulei Indochina din Asia de Sud-Est. Plaje și insule Thailanda 's atrag milioane de vizitatori în fiecare an, de pe tot globul. Oricine cu un grad de patru ani pot obține locuri de muncă ca un profesor de limba engleză în Thailanda.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Sisteme de informare Cu jumătate de normă în Thailanda 2021

1 Rezultate din Sisteme de informare, Thailanda Filter

Doctorat - informatica de afaceri

Dhurakij Pundit University's International College
Doctorat
Iun 2021
<
Frecvență redusă
<
3 ani
Engleză
Campus

Dezvoltarea rapidă continuă a tehnologiei informației și comunicațiilor hardware, firmware și software a afectat în mod semnificativ modul în care organizațiile gestionează lo ...

Citeste mai mult