Filter
Doctorat
Regatul Unit Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de Doctorat în Sport în Marea Britanie 2020

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

Cursurile și programele de știință sportivă, afaceri sportive sau fizioterapie sportivă îi pregătesc pe studenți pentru a antrena, gestiona sau ajuta organizații sportive. Studenții care se concentrează pe terapie fizică și instruire pot lucra și în școli sau la organizațiile de agrement.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Programe Doctorale de Top în Sport în Marea Britanie 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Sport, Regatul Unit

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Cardiff Metropolitan University

Doctoratul în Sport Coaching urmărește să doteze practicanții și cercetătorii înruditori cu aprecierea relației simbiotice și sinergice dintre teorie și practică. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Doctoratul în Sport Coaching urmărește să doteze practicanții și cercetătorii înruditori cu aprecierea relației simbiotice și sinergice dintre teorie și practică. Spre deosebire de un accent distinct al cercetării caracteristic unui doctorat tradițional, accentul modificat al DSC se află în practică, atât ca beneficiar cât și ca generator al cercetării. DSC provine dintr-o cerere de instruire la nivel înalt și de cunoștințe de vârf, combinată cu creșterea utilizării și exploatării cercetării de coaching în practică. Acesta oferă o oportunitate unică de dezvoltare profesională și de carieră, concentrându-se pe învățarea aplicată și experiențială într-o comunitate de practică.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză