PHDSTUDIES

Compară Programe de Doctorat în Statistică Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Santa Cruz de Tenerife Spania 2020

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

În esența sa, statistica este studiul datelor. Statisticieni colecta, analiza, interpretarea și datele prezente în moduri care sunt utile pentru a înțelege ceea ce ar putea exista corelații sau tendințe în lumile sociale și naturale.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Statistică Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Santa Cruz de Tenerife în Spania 2020

1 Rezultate din Statistică, Santa Cruz de Tenerife Filter

Doctorat în Matematică și Statistică

Universidad de La Laguna
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Spaniolă
Campus

Această propunere propune un doctorat interdisciplinar ale cărui itinerarii în domenii specifice de specializare permit formarea de doctoranzi în diferite domenii ale cunoaște ...

Citeste mai mult