PHDSTUDIES

Compară 4 Doctorate în Strategie

După ce a absolvit o diplomă de licență, o diplomă de licență sau o diplomă de licență, un student poate intra în programul de doctorat. Un doctorat este unul dintre cele mai înalte grade și solicită elevului să efectueze cercetări originale care contribuie la cunoașterea nouă a domeniului. Un doctorat poate fi finalizat în doar trei ani, dar de obicei durează mai mult.

Ce este un doctorat în strategie? Acest grad avansat le învață pe elevi cum să proiecteze planuri care au ca rezultat atingerea unor obiective specifice. Multe programe de strategie sunt în școlile de afaceri și se concentrează pe strategiile de afaceri. De exemplu, marketingul și strategia se axează pe strategiile de marketing de succes în afaceri. Un program de strategie se poate concentra, de asemenea, pe arene politice sau sociale. Afacerile internaționale și studiile strategice analizează strategiile pentru securitatea internațională, politica și afacerile regionale. Clasele necesare depind de specializare.

Un doctorat în strategie îi învață pe elevi să se gândească cum să realizeze un rezultat dorit, care se aplică în viață sau în orice loc de muncă. Elevii pot, de asemenea, să învețe să gestioneze echipele, care să-i ajute în cariera de afaceri. Un fundal teoretic puternic în strategie poate fi bun pentru cariera academică.

Cât costă studenții pentru a finaliza un doctorat depinde în mare măsură de universitatea la care merg și de cât de mulți ani este nevoie până la terminare. Unele școli au modalități de a ajuta elevii cu costuri, cum ar fi burse, burse și posturi de învățământ plătite.

Mulți studenți care obțin un doctorat în Strategie continuă să devină profesori în școlile de afaceri. O altă posibilitate este să lucrezi ca administrator sau administrator într-o companie. Un grad cu o concentrare în afacerile internaționale poate duce la o carieră în guvern sau cu non-profit. O cale alternativă este de a folosi cunoștințele dobândite din gradul pentru a începe o organizație nonprofit axată pe rezolvarea problemelor sociale. Câștigarea acestui grad poate fi, de asemenea, bun pentru cei interesați să devină proprietari de afaceri.

Poate fi posibil să studiezi pentru un doctorat în strategie la o universitate locală. O altă alternativă sunt programele online. Pentru a începe ancheta, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Strategie Filter

Doctorat în planificare strategică

Atlantic International University
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Programul de doctorat al managementului strategic (BA) pregătește studenții pentru cariere în gestionarea resurselor organizaționale din organizații guvernamentale, profit și ...

Citeste mai mult

Program de doctorat oficial în analiza economică și strategia de afaceri

Universidade da Coruña
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;5 ani
Spaniolă
Campus

Oficial doctorat Programul Interuniversitară în analiza economică și strategia de afaceri reflectă intenția de a se integra într-un singur program de doctorat cercetători din ...

Citeste mai mult

Phd în managementul strategic

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3 ani
Engleză
Online

Doctor în Management Strategic se concentrează pe cursul de lucru care se ocupă cu teoriile fundamentale care au importanță în domeniul managementului strategic.

Citeste mai mult

Program didactic de afaceri internaționale și studii strategice

Tamkang University
Doctorat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Fondată în 1983, Institutul Universitar de Studii Strategice și Internaționale (GIIASS) se concentrează pe cercetarea în domeniul politicii internaționale, al securității inte ...

Citeste mai mult