PHDSTUDIES

Compară Doctorate în Studii clasice

Pentru a obține obiective personale și de carieră, oamenii decid adesea să lucreze pentru obținerea unui doctorat. Acest tip de diplomă poate ajuta studenții să se ridice la vârf ca experți în domeniile lor.

Ce este un doctorat în studiile clasice? Acest program de absolvent se concentrează, de obicei, pe studiul interdisciplinar al civilizațiilor grecești și romane clasice. Cursurile pot acoperi o gamă largă de subiecte, de la istorie, artă și literatură din epoca antică până la drama, guvern și retorică. Cursurile pot aborda impactul istoric și modern al civilizațiilor. Se poate pune accentul pe limbi și culturi străvechi, atât grecești cât și romane. Limbile pot fi studiate din perspectivă istorică, precum și cu tehnici moderne de studiu lingvistic.

În afară de dobândirea de cunoștințe specifice domeniului lor, elevii ar putea să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și leadership. De asemenea, ei pot dezvolta abilitatea de a gândi critic în timp ce stăpânesc dezbaterile și retorica.

Timpul necesar pentru finalizarea programului va depinde de curs și student, dar majoritatea programelor au un număr minim de cerințe pentru orele de semestru, care pot include o disertație finală. În funcție de lungime, costurile variază foarte mult, astfel încât elevii trebuie să se asigure că obțin informații specifice despre taxele și taxele pe care le implică.

Elevii care obțin un doctorat în studiile clasice pot fi recunoscuți pe larg ca experți în acest domeniu. În primul rând, sunt pregătiți pentru o muncă academică într-un colegiu sau universitate, unde pot publica, de asemenea, articole profesionale în domeniile lor de specializare. Cercetătorii profesioniști pot deveni profesori la o universitate sau colegiu, profesori la o școală publică sau academie privată, dezvoltatori de curriculum sau autori.

Multe programe au câteva opțiuni de clasă on-line, iar cursurile pe campus sunt disponibile și la mai multe școli din întreaga lume. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

1 Rezultate din Studii clasice Filter

Doctor în clasic

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;6 ani
Engleză
Campus

Doctoratul în clasică vă oferă ocazia de a studia clasele la un nivel avansat prin cercetare independentă. Classics de la Universitatea din Edinburgh, cu o gamă largă de super ...

Citeste mai mult