close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Programe de Doctorat în Studii generale Part time în Israel 2020/2021

Un doctorat sau de Doctor of Philosophy este o diplomă postuniversitară academic acordat de către universități. Odată ce o atinge un doctorat el sau ea poate fi adesea menționată ca un doctor. Pentru elevul eclectic sau noncommittal, un program de studii generale poate face minuni, deoarece le permite să probeze cursuri de la mai multe specializări diferite. Acest mediu academic poate aj… Citeste mai mult

Un doctorat sau de Doctor of Philosophy este o diplomă postuniversitară academic acordat de către universități. Odată ce o atinge un doctorat el sau ea poate fi adesea menționată ca un doctor.

Pentru elevul eclectic sau noncommittal, un program de studii generale poate face minuni, deoarece le permite să probeze cursuri de la mai multe specializări diferite. Acest mediu academic poate ajuta la iluminarea zonelor de interes pe care studenții nici măcar nu le știau.

Oficial cunoscut sub numele statului Israel, țară vorbește fie ebraică sau arabă. Nivelurile de învățământ din țară sunt împărțite în primar, secundar și terțiar. Această țară are mai multe universități de formare profesională.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de Doctorat în Studii generale Cu jumătate de normă în Israel 2020/2021

Citește mai puţin
Domenii de studiu conexe
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre

Ben-Gurion University of the Negev
Be'er Sheva , Israel

Departamentul de Economie Departamentul de Educație Departamentul de Literaturi Străine

Departamentul de Economie Departamentul de Educație Departamentul de Literaturi Străine -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici