PHDSTUDIES

Compară 4 Doctorate în Studii internaționale

Un doctor de filosofie este o diplomă de nivel înalt la dispoziția cercetătorilor care au deja diplome de licență și master. Elevii medii au nevoie de trei ani pentru a finaliza acest program, care, de obicei, culminează călătoria lor academică.

Ce este un doctorat în studiile internaționale? Studiile internaționale pot acoperi o gamă largă de subiecte, inclusiv economia politică internațională, relațiile internaționale și politica comparativă. Accentul exact al educației poate fi ales de elevi sau de școală. Fiecare universitate poate avea un curriculum unic care include cursuri, dizertații, discuții și ateliere de lucru. Chiar și cursurile necesare pot fi diferite de la școală la școală. Unele exemple de cursanți care ar trebui să ia în timpul acestui program includ politica internațională, economia de-a lungul istoriei și conflictele etnice.

Un doctorat în studii internaționale este benefic, deoarece îi ajută pe elevi să-și îmbunătățească abilitățile de cercetare, înțelegerea culturală și abilitățile de comunicare. Cu ajutorul acestor seturi de competențe, participanții pot fi pregătiți pentru un rol de conducere sau un salariu de plecare mai înalt, precum și pentru a deveni cetățeni globali mai informați.

Costul unui doctorat poate varia foarte mult de la școală la școală. Adesea, locația, durata programului și tema studiului afectează școlarizarea.

Un doctorat în studii internaționale duce adesea la o carieră în mediul academic, dar poate duce și la locuri de muncă în guvern, organizații non-profit sau corporații internaționale. Carierele exacte disponibile vor depinde de piața muncii și de experiențele academice și de muncă ale cercetătorilor. Unii absolvenți încep să devină cercetători din domeniul comerțului internațional, specialiști în domeniul culturii, directori de programe internaționale, profesori, cercetători, jurnaliști, factori de decizie politică, ofițeri de comunicare la nivel mondial, umanitari și coordonatori de proiecte internaționale.

Sunteți gata să vă adresați unui program de doctorat? Este posibil să găsiți programul dorit la universități din întreaga lume. Unii oferă chiar și cursuri online pentru învățare convenabilă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Studii internaționale Filter

Doctor în Studii Globale

European College for Liberal Studies
Doctorat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Ph.D. - Doctor în filozofie în studii globale (60 de credite)

Citeste mai mult

Phd în studii internaționale

University of Denver, Josef Korbel School of International Studies
Doctorat
Engleză
Campus

Programul de Josef Korbel, Școala de doctorat combină formarea amplă și riguroasă în domenii convenționale - politica internațională, politică comparată, economia politică int ...

Citeste mai mult

Gradul de cercetare (MPhil / PhD) în studii globale

SOAS University of London
Masterat
Doctorat
28 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
30 Iun 2020
Engleză
Campus

CISD salută cererile de la potențiali studenți MPhil / doctoranți care doresc să întreprindă cercetări multidisciplinare în domenii ale studiilor globale care se referă la int ...

Citeste mai mult

Programe de cercetare (MPhil / PhD) în politică și studii internaționale

SOAS University of London
Masterat
Doctorat
28 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3 ani
30 Iun 2020
Engleză
Campus

Departamentul de Politică și Studii Internaționale acceptă studenții pentru munca de cercetare conducând la un doctorat. Scopul principal al programului de doctorat este de a ...

Citeste mai mult