close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Studii latino-americane

Un doctorat este un doctorat non-medical, care este rezultatul a cel puțin șase ani de studii de învățământ superior. Ea are un accent greu în cercetare și culminează într-o disertație, care oferă studenților șansa de a efectua cercetări intense pe cont propriu. Acest grad permite elevilor să stăpânească domeniile lor de ales. Ce este un doctorat în Studii din America Latin… Citeste mai mult

Un doctorat este un doctorat non-medical, care este rezultatul a cel puțin șase ani de studii de învățământ superior. Ea are un accent greu în cercetare și culminează într-o disertație, care oferă studenților șansa de a efectua cercetări intense pe cont propriu. Acest grad permite elevilor să stăpânească domeniile lor de ales.

Ce este un doctorat în Studii din America Latină? Acest grad se concentrează pe politica, societatea și economia America Latină. Absolvenții pleca în calitate de specialiști gata de cercetare și să abordeze problemele cu care se confruntă în aceste țări unice. Elevii sunt încurajați să converti cunoștințele metodologice și teoretice în soluții practice, precum și călătoresc în țările din America Latină pentru ample lucrări de teren. Multe universități care oferă acest grad avea parteneriate sau alte relații cu instituții de cercetare din tarile de studiu.

Studenții care mult timp pentru posibilitatea de a face o diferență în lume excela în acest domeniu.Un doctorat în Studii din America Latină pregătește absolvenți lingvistic și profesional să-și intensifice în diverse crizei economice aceste țări se confruntă și aduce schimbări pozitive.

Gradul este un preț rezonabil, în comparație cu alte doctori. Pentru specific taxele de școlarizare și informațiile, cel mai bine este să contactați școala sau școlile de interes. Preturile pot varia foarte mult de la o țară la alta.

Absolvenții au cariere interesante și semnificative din ministere și alte instituții publice, precum și organizații private caritabile și pentru-profit, cu legături cu America Latină. Acestea sunt necesare pentru posturi didactice, de cercetare profesională, relații mass-media și consilieri ca diplomatice. Fie că studenții vor să continue să trăiască în țările lor de origine sau se mute în străinătate, există nenumărate posibilități îi așteaptă atunci când obțin un doctorat în studii din America Latină.

Oricine vrea, fie informații suplimentare despre școlile care oferă acest grad sau este interesat în aplicarea on-line se poate purta lista noastră program simplu și formă de plumb. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Charles University Faculty of Arts
Praga , Republica Cehă

Absolvenții posedă o cunoaștere generală a problemelor Americii Latine în legătură cu dezvoltarea istorică și cultura caracteristică care a evoluat de la sfârșitul secolului a ... +

Absolvenții posedă o cunoaștere generală a problemelor Americii Latine în legătură cu dezvoltarea istorică și cultura caracteristică care a evoluat de la sfârșitul secolului al XVI-lea, pe baza comunităților pre-columbiene și a imigrației din metropolele coloniale și Africa. Absolvenții au cunoștințe despre faptele de bază ale istoriei latino-americane și abilitatea de a învăța noi fapte, fiind ajutate de cunoașterea teoriei și a metodologiei disciplinei. Absolvenții sunt familiarizați cu dezvoltarea de opinii cu privire la problemele de bază ale istoriei regiunii, precum și instituțiile disciplinei, personalități, periodice și lucrări-cheie. Ei au dezvoltat competențe lingvistice în limbile spaniolă și engleză, permițându-le să studieze literatura de specialitate și să se implice în discuții în cadrul comunității științifice internaționale. -
Doctorat
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici