PHDSTUDIES

Compară 7 Doctorate în Studii religioase

După ce a obținut o diplomă de licență sau o diplomă de masterat, mulți studenți decid să își consolideze în continuare educația prin urmărirea unui doctorat. Aceste grade se concentrează pe un anumit domeniu de studiu și pregătesc studenții pentru a studia sau a lucra într-un domeniu profesionist înrudit.

Ce este un doctorat în studiile religioase? Studiul religiei este o componentă centrală a științelor umaniste și acest tip de program de doctorat este conceput pentru a ajuta studenții să înțeleagă modul în care religia rămâne un instrument critic atunci când încearcă să înțeleagă politica și societatea într-o lume din ce în ce mai globalizată. Cei care urmăresc acest grad pot lua cursuri care acoperă religiile din America, religiile din Asia, Islamul și creștinismul într-un context global și antropologia religiei.

În timp ce urmăresc un doctorat în domeniul studiilor religioase, elevii își pot perfecționa în continuare competențele de cercetare, ceea ce le poate ajuta să câștige promoții într-un domeniu profesional. Absolvenții își pot, de asemenea, îmbunătăți relațiile profesionale și își pot îmbunătăți abilitățile de comunicare, ceea ce le poate ajuta să asigure oportunități de angajare după absolvire.

Există mulți factori care influențează cât timp este nevoie pentru a obține un doctorat în Studii religioase. Acestea pot include rata de școlarizare a taxelor universitare, cât timp este nevoie pentru a obține gradul și dacă gradul este câștigat online sau personal.

Mulți studenți care obțin un doctorat în domeniul studiilor religioase aleg să rămână în domeniul academic și să studieze sau să predea în domeniul lor de studii profesori și lectori. Alții decid să lucreze în alte locuri în afara mediului academic și să-și aplice cunoștințele în posturile de profesori din sectorul privat și public. În plus, unii cu acest grad dețin poziții sigure ca cercetători, consultanți și lideri religioși pentru organizațiile care necesită profesioniști învățați.

Elevii care decid să obțină un doctorat în domeniul studiilor religioase pot căuta cursuri la nivel local sau online. Pentru a afla mai multe, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

7 Rezultate din Studii religioase Filter

Doctor în Studii Evreiești

Charles University Hussite Theological Faculty
Doctorat
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul de doctorat "Teologie", facultatea de studii "Studii evreiești" cu o durată standard de patru ani pregătește studenții pentru cercetări științifice independente și a ...

Citeste mai mult

Doctor în filosofia religiei

Charles University Protestant Theological Faculty
Doctorat
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Germană
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Scopul studiilor doctorale în domeniul filozofiei religiei este ca studenții să cultive, în mod obișnuit, pentru studii avansate, capacitatea lor de a examina, folosind instru ...

Citeste mai mult

Doctor în Ecologie, Spiritualitate și Religie

California Institute of Integral Studies
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul nostru are scopul de a ajuta studenții să cultive cunoștințele și înțelepciunea pentru a răspunde crizei ecologice contemporane din perspective integrale și transdis ...

Citeste mai mult

Doctor în filozofie în studii teologice

Africa International University
Doctorat
May 2020
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Doctoratul în studiile teologice recunoaște că majoritatea provocărilor cu care se confruntă biserica din Africa - și nu numai - sunt de natură teologică.

Citeste mai mult

În dialogul inter-religios și diplomație / studii inter-religioase

EUCLID (Euclid University)
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Un doctorat online specializat oferit de o universitate interguvernamentală cu experiență recunoscută în domeniul studiilor interconfesionale.

Citeste mai mult

Cercetare Degrees (MPhil / PhD) în religii și filosofii

SOAS University of London
Masterat
Doctorat
28 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
30 Iun 2020
Engleză
Campus

Departamentul Religii și Filozofii SOAS oferă un mediu de cercetare vibrant, stimulant și interdisciplinar. Oferim supraveghere individuală a cercetării într-o mare varietate ...

Citeste mai mult

Doctor în studii biblice (online)

Christian Leadership University
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Unele colegii creștine și chiar școli biblice s-ar putea să se mulțumească cu învățarea din extrase și pasaje selectate din Scripturi. Nu doriți mai degrabă să primiți întregu ...

Citeste mai mult