PHDSTUDIES

Compară Programe de Doctorat în Studii umaniste în Republica Democrată Congo 2020

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Științele umane și cele sociale reprezintă un domeniu de studiu perfect pentru studenții care doresc să obțină o varietate enormă de abilități care îi pot pregăti pentru o libertate de deegalat atunci când vine vorba de alegerea unei industrii în care să lucreze.

Studenții care doresc să învețe despre bucataria-cultură specifice și de divertisment s-ar putea bucura de la școală în Congo RDC (Zair), în calitate de produse alimentare și muzica sunt două dintre țara 's cele mai populare distracții. Sute de diferite etnii numesc acasă țară, și franceză este cea mai comună a 242 limbile vorbite.

Programe Doctorale de Top în Studii umaniste în Republica Democrată Congo 2020

2 Rezultate din Studii umaniste, Republica Democrată Congo Filter

Doctor în filozofie

L’Université Catholique Du Congo
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
Limba franceza
Campus

La nivel postuniversitar, studenții pot dobândi clasele absolvent de Studii Avansate în Filozofie, Doctor în Filosofie și asociat al învățământului superior în filozofie. ...

Citeste mai mult

Doctor în teologie

L’Université Catholique Du Congo
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
Limba franceza
Campus

La nivel postuniversitar, studenții pot dobândi clasele de Studii Avansate Diplomă în Teologie, doctor în teologie și profesor asociat al învățământului superior în teologie. ...

Citeste mai mult