148 Doctorat Programe în Studii umaniste în Europa for 2024

Doctorat Programe în Studii umaniste în Europa for 2024Filter
    • Prague, Republica Cehă

    La zi, Part time

    4 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Scopul studiilor doctorale în domeniul teologiei practice și ecumenice și al eticii teologice este ca studenții să își cultive, în mod obișnuit pentru studii avansate, capacitatea lor de a gândi teologic și de a-și aprofunda cunoștințele despre tradiția teologică în modul său ecumenic, practic, și dimensiuni etice la nivel de expert. Elevii învață să analizeze critic și să reflecteze asupra cunoștințelor dobândite și metodelor utilizate în domeniul lor și să le interpreteze atât în contextele lor specifice, cât și în cadrul interdisciplinar al cunoștințelor științifice contemporane. În funcție de subiectul proiectului lor de disertație, studiile lor se concentrează pe specializarea relevantă în domeniul teologiei ecumenice sau practice (de exemplu, omiletica, catehetica, poimenica, eclesiologia practică, imnologia sau misiologia), sau pe etica teologică sau creștină asistență socială (diaconie). În același timp, însă, păstrează lățimea adecvată a viziunii și orientarea interdisciplinară care se referă la toate ramurile teologiei.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Studiul limbii este fundamental pentru mediul de cercetare din cadrul Școlii de Arte, Engleză și Limbi străine, unde sunt luate diverse abordări lingvistice ale varietăților de engleză, franceză, irlandeză și multe altele. Veți face parte dintr-un mediu dinamic de cercetare doctorală și veți studia alături de studenți din medii diverse.

    • Aglantzia, Cipru

    La zi

    8 semestre

    În campus

    Franceză

    Doctoratul. Programul de studii franceze oferă studenților o educație contemporană și specializată și le permite să dobândească expertiză științifică în domeniul cultural bogat al studiilor franceze. Doctoratul. programul de studii franceze permite explorarea bogăției lingvistice și literare a unei tradiții franceze în revitalizare constantă prin perspectiva diverselor abordări teoretice și metodologice, conectând astfel creativitatea și originalitatea așteptate a unei dizertații de doctorat cu cerințele normelor epistemologice, tehnice și deontologice. .

    • Santiago de Compostela, Spania

    La zi

    3 ani

    În campus

    Spaniolă, Galician

    Programul de doctorat în „Texte ale antichității clasice și supraviețuirea ei” este un program interuniversitar în care colaborează universitățile din Salamanca, Valladolid și Santiago de Compostela. Oferă continuitate unui program postuniversitar oficial pe care din 2006 universitățile din Salamanca și Valladolid îl mențin, cu adaptările corespunzătoare la situația juridică, care au obținut în mod repetat mențiunea de excelență și un doctorat în filologie clasică de la USC.

    • Budapest, Ungaria

    La zi

    8 semestre

    În campus

    Engleză

    Școala doctorală de științe militare are un spectru larg de domenii de cercetare: studii de securitate, aspecte sociale ale studiilor de apărare, teorie militară generală, teorii de știință militară, logistică de apărare și economie a apărării, securitate națională și teorie a tehnologiei informației și comunicării apărării.

    • Riga, Letonia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de doctorat oferă studii interdisciplinare și bazate pe cercetare, care integrează lingvistică, studii literare, folclor și studii de teatru. Deși sarcina principală a programului este păstrarea și îmbunătățirea culturii și științei naționale prin pregătirea de cercetători și specialiști cu înaltă calificare pentru cercetarea limbii, literaturii, folclorului, istoriei și teoriei teatrului leton, programul este conceput și pentru specialiști care aspiră în alte limbi. și culturi pentru a permite studenților postuniversitari să-și construiască carierele didactice și de cercetare în instituțiile de învățământ superior și în alte părți.

    • Kaunas, Lituania

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Studiile de doctorat în Comunicare și Informare organizate la Universitatea Vytautas Magnus (VMU) din Kaunas (Lituania) își propune să abordeze problemele stringente din domeniul mass-media și al comunicațiilor contemporan și în evoluție dinamică, care este modelat de politico-economice, socioculturale și tehnologice. factorii și explorează transformările societale inspirate de media și impactul comunicativ asupra dimensiunilor individuale, grupurilor și sociale.

    • Budapest, Ungaria

    La zi

    4 ani

    În campus

    Germană

    • Saint Petersburg, Rusia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză, Rusă

    Programul se adresează studenților care doresc să dobândească cunoștințe despre aspectele teoretice, filosofice și metodologice ale științei politice și capacitatea de a aplica în mod rezonabil și eficient cercetările existente și de a efectua noi cercetări privind formarea și dezvoltarea proceselor politice. Studenții vor dobândi experiență și cunoștințe privind activitățile de cercetare și predare în domeniul științelor politice, al studiilor regionale și al științelor sociale.

    • Dublin, Irlanda

    La zi

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    GCAS College Dublin recrutează cele mai bune minți și cercetători ai următoarei generații. Suntem încântați să formăm prima clasă a noului nostru program de Doctor în Filosofie (Ph.D.) în Științe Umaniste și Sociale. Ne propunem să sprijinim studenții și cercetătorii noștri cu cea mai înaltă calitate a resurselor educaționale disponibile.

    • Veszprém, Ungaria

    8 semestre

    În campus

    Engleză

    • Ljubljana, Slovenia

    Part time

    4 ani

    Amestecat

    Engleză, Sinhala, Sinhaleză

    • Barcelona, Spania
    • Brussels, Belgia
    • + 7 more

    La zi

    2 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    La finalizarea cu succes a programului de studiu, studenții primesc un doctorat internațional privat în Filosofie în Management (Ph.D.) în studii globale, acordat de sediul școlii din Zurich, Elveția, pe baza recomandării facultății campusurilor locale unde creditele au fost câștigate.

    • Kaunas, Lituania

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Pécs, Ungaria

    La zi

    8 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul cuprinde două faze, prima dintre care constă din trei module: cursuri curriculare de bază în domeniile teoriei literare, studii culturale și o istorie literară care se întinde pe primele trei semestre; predare, îndrumare, mentorat și alte activități legate de departament (semestrul doi și trei); cercetare individuală pentru teză (continuă) și revizuire pentru examenul final (semestrul IV). După ce au obținut creditele necesare și au promovat examenul final, studenții intră în a doua fază, în care li se cere să își termine teza cu ajutorul conducătorilor lor și să o depună la doi ani după examenul final. Programul este astfel împărțit în doi ani de cursuri și doi ani de cercetare și scriere, cu tutori ajutând candidații de-a lungul drumului spre obținerea doctoratului.