PHDSTUDIES

Compară Programe de Doctorat în Studii umaniste în Turcia 2020

Cele mai populare doctorat este Doctor of Philosophy sau doctorat Doctoranzi și alte doctorate studiu pregăti absolvent pentru a lansa noi planuri care se adaugă la baza de cunoștințe comune de pe câmp. Candidații și titularii de doctorat cauta de multe ori profesii ca profesori și cercetători, dar mulți merg și pe la diferite roluri în sectorul caritabile, publice și private.

Un doctorat în Arte, Umanistice și Științe sociale se concentrează pe gânduri și cultura umană. Este un nivel avansat de educație, de multe ori cu accent pe relațiile profesor elev, metode de cercetare avansate, și cursuri de nivel superior.

Universitățile din Turcia furnizează fie doi sau patru ani de învățământ pentru studii universitare, în timp ce programele de studii postuniversitare trecut un minim de doi ani. Există în jur de 820 de instituții de învățământ superior din Turcia, inclusiv 76 de universități cu un numărului de studenți total de peste 1 milion. Calitatea educației în universitățile turcești variază foarte mult, unele de învățământ și facilități pe picior de egalitate cu școlile de renume internațional.

Programe Doctorale de Top în Studii umaniste în Turcia 2020

1 Rezultate din Studii umaniste, Turcia Filter

Doctor în științe politice și relații internaționale

Izmir University of Economics
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul oferă candidaților de doctorat principalele cursuri de probleme actuale în relațiile internaționale, politică comparată, viața politică turc, Teorie politică și meto ...

Citeste mai mult