93 Doctorat Programe în Studii umaniste în Statele Unite ale Americii for 2024

Doctorat Programe în Studii umaniste în Statele Unite ale Americii for 2024Filter
    • Bradenton, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obiectivul doctoratului nostru în consiliere creștină este de a vă continua educația în domeniul consilierii. Atingerea acestui nivel prestigios de educație vă va permite fără îndoială să vă consiliați pacienții cu încredere, dar și să îi educați pe cei dornici să învețe cum să consilieze.

    • Honolulu, Statele Unite ale Americii
    • Online USA

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obiectivul doctorului în afaceri internaționale este de a ajuta studenții să urmeze o carieră academică într-o universitate, mai degrabă decât să le învețe abilitățile necesare pentru a gestiona oamenii într-o corporație multinațională.

    • Orlando, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Există adevăruri teologice pe care le îmbrățișezi la fel de exacte, dar pe care nu le vezi în viața ta? Vrei să depășești o simplă credință intelectuală? Cunoașterea fără revelație și eliberarea credinței pentru ca adevărul să fie realizat prin experiență menține adevărul neprovizat și simplă teorie. Sunteți gata să vă mutați teologia din cap și în viața voastră? Dacă da, atunci o diplomă de doctorat în teologie de la Christian Leadership University este exact ceea ce ați căutat.

    • Fargo, Statele Unite ale Americii

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de absolvire în istorie de la Universitatea de Stat din Dakota de Nord oferă o diplomă de master și doctorat.

    • Rochester, Statele Unite ale Americii

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Ph.D. în științele informatice și informatice este o diplomă de cercetare concepută pentru a produce cercetători independenți, cercetători de vârf și educatori bine pregătiți.

    • Richardson, Statele Unite ale Americii

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul postuniversitar în literatură reunește cercetători, scriitori creativi și traducători care împărtășesc un angajament față de abordările transnaționale și interdisciplinare ale studiului și practicii literare. Doctoratul în literatură oferă studenților un context flexibil în care pot continua cercetări într-o gamă largă de tradiții literare, abordări critice și dezbateri teoretice.

    • Arlington, Statele Unite ale Americii

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul gradul oferă instruire în domeniile primare ale domeniului legate de sunetele vorbirii, structura propoziției, semnificație și psiholingvistică; pregătire avansată în lingvistică de domeniu și lingvistică documentară, lingvistică experimentală, lingvistică de corpus și dobândirea de limbi a doua; și experiență în prezentarea cercetărilor originale în locuri profesionale. Elevii vor urmări și dezvolta expertiză aprofundată în cel puțin un domeniu de specializare.

    • Englewood, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Avestan

    Conflictele internaționale, în special cele care provin din ciocnirea civilizațiilor, se datorează ideologiei sau modului de gândire care controlează mintea factorilor de decizie care își imaginează că lumea ar trebui să procedeze în cadrul ciocnirii civilizațiilor.

    • Washington, Statele Unite ale Americii
    • Gambia Online, Gambia

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Un doctorat online specializat oferit de o universitate interguvernamentală cu experiență recunoscută în domeniul studiilor interconfesionale.

    • Kent, Statele Unite ale Americii

    La zi

    5 ani

    În campus

    • Mill Valley, CA, USA, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Gradul DMIN este unul dintre doctoratele profesionale. Ca un medic (Doctor of Medicine), un JD (Doctor de Jurisprudență), EdD (Doctor of Education) sau DBA (Doctor of Business), un DMI este specific comunităților pastorale și terapeutice. Acesta a apărut inițial pentru miniștrii care doresc să obțină o diplomă de doctorat, dar care erau mai puțin interesați de cercetarea pură necesară pentru un doctorat decât cu cercetarea aplicată în domenii de vindecare, terapie, creștere spirituală și consiliere în care disertația se afla într-o zonă pe care urmăreau să o aplice munca lor profesională. La finalizarea programului Ubiquity Doctor of Ministry, veți primi titlul de "Doctor al Ministerului". Aceasta este una dintre cele mai înalte onoruri pe care societatea le acordă și indică respect și recunoaștere pentru o expertiză pe care comunitatea mai mare poate să o contacteze pentru integritate și competență profesională .

    • Milwaukee, Statele Unite ale Americii

    Part time

    6 semestre

    În campus

    Engleză

    Doctorat în limbă și alfabetizare (doctorat), programul se pregătește să acționeze ca un lider de alfabetizare care înțelege modele teoretice și instructive de alfabetizare, recunoaște noile tendințe de alfabetizare în epoca digitală, achiziția de servicii de alfabetizare, dezvoltare și instruire, și favorizează sistemic schimba în organizația dumneavoastră și comunitate.

    • Flagstaff, Statele Unite ale Americii

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Ph.D. Programul în Lingvistică Aplicată de la Northern Arizona University este conceput pentru a pregăti viitori profesori, cercetători și formatori de cadre didactice pentru a lucra în mod independent și în funcții de conducere, cu învățarea și predarea limbilor a doua, analiza limbajului, precum și proiectarea cercetării în domeniul lingvistic.

    • San Francisco, Statele Unite ale Americii

    La zi

    4 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Programul nostru își propune să modeleze conducerea necesară transformării profunde și progresive a instituțiilor sociale și a conștiinței individuale. Doctoratul nostru programul a fost conceput pentru a ajuta la formarea conducerii intelectuale, morale și spirituale necesare pentru a face față provocărilor istorice globale. Bazându-se pe unele dintre cele mai puternice idei și impulsuri ale tradițiilor noastre filosofice, științifice și religioase, facultatea noastră a construit un curs intensiv de studiu multidisciplinar pentru a ajuta la accelerarea călătoriilor studenților în rolurile lor de conducere.

    • California, Statele Unite ale Americii

    La zi

    În campus

    Engleză

    Programul nostru combina învățarea experiențială cu cerere academic grave și absolvenții noștri să devină oameni de știință transpersonale, terapeuti transpersonally orientate-și vindecători, educatori de transformare, și agenți de schimbare în diferite contexte sociale și organizaționale.