Caută Programe de Doctorat în Studii de administrație Part time în Cipru 2020

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.Studiul administrației include, de obicei, subiecte orientate spre afaceri precum finanțe, comunicare și marketing. Acest studiu academic urmărește să îi pregătească pe studen… Citeste mai mult

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Studiul administrației include, de obicei, subiecte orientate spre afaceri precum finanțe, comunicare și marketing. Acest studiu academic urmărește să îi pregătească pe studenți pentru a lucra în afaceri, fie într-un rol de conducere, fie ca parte a unei echipe.

Cipru, oficial Republica Cipru, este o tara insula din Marea Mediterana de Est. Cipru este a treia cea mai mare și a treia cel mai populat insula din Marea Mediterană, și un stat membru al Uniunii Europene.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de Doctorat în Studii de administrație Part time în Cipru 2020

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
University of Nicosia
Nicosia, Cipru

Universitatea din Nicosia oferă Programul de doctorat în administrația publică care să conducă la doctorat (doctorat) în administrația publică.

Universitatea din Nicosia oferă Programul de doctorat în administrația publică care să conducă la doctorat (doctorat) în administrația publică. -
Doctorat
La zi
Part time
3 ani
Greacă, Engleză
Campus