PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Studii de administrație Cu jumătate de normă în Europa 2020

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

În lumea academică, studierea administrației este menită să îi pregătească pe studenți pentru un loc de muncă în afaceri. Studenții sunt așteptați să învețe fundamentele în domenii precum managementul afacerilor, abilitățile interpersonale și modul de lucru într-o echipă.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Studii de administrație Cu jumătate de normă în Europa 2020

3 Rezultate din Studii de administrație, Europa Filter

Ph.D. în Politică și Administrație Economică

University of Pardubice
Republica Cehă, Pardubice II
Doctorat
01 Sep 2020
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
31 Mar 2020
Engleză
Campus

Programul de studiu doctoral în economie regională și publică antrenează studenții să devină experți în domeniu și să participe și să gestioneze economia în sectorul public și ...

Citeste mai mult

Programul de doctor în logistică și managementul lanțului de aprovizionare

Zaragoza Logistics Center
Spania, Zaragoza + 2 Mai mult
Doctorat
01 Aug 2020
<
La zi
<
4 ani
Engleză
Campus

Scopul principal al doctoratului. Programul privind logistica și managementul lanțului de aprovizionare este de a dezvolta savanți de excepție care vor urmări cariere distinct ...

Citeste mai mult

Doctor în administrația publică

University of Nicosia
Cipru, Nicosia + 2 Mai mult
Doctorat
01 Sep 2020
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
Greacă
Engleză
Campus

Universitatea din Nicosia oferă Programul de doctorat în administrația publică care să conducă la doctorat (doctorat) în administrația publică.

Citeste mai mult