PHDSTUDIES.RO

Vezi Doctorate în Studii de administrație Part time 2020

Un Doctor în Filosofie, doctor scurt este un grad academic avansat câștigat în diverse domenii, ceea ce înseamnă interesele majore și realizări în cercetare.

Studiul administrației include, de obicei, subiecte orientate spre afaceri precum finanțe, comunicare și marketing. Acest studiu academic urmărește să îi pregătească pe studenți pentru a lucra în afaceri, fie într-un rol de conducere, fie ca parte a unei echipe.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Studii de administrație Cu jumătate de normă 2020

11 Rezultate din Studii de administrație Filter

Phd în managementul resurselor umane

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online La zi Part time 3 ani Înscriere Deschisă Elveţia Zurich + 1 mai mult

Doctor în resurse umane este o calificare care este pentru persoanele care au dobândit diplomă de master în domeniul relevant și doresc să consolideze în continuare oportunitățile legate de carieră și dezvoltare.

Phd program excelent

Campus Universitario Europeo
Online La zi Part time 3 ani Septembrie 2020 Spania Marbella A Coruña Madrid + 3 mai mult

Excelente Doctor Programul de Resurse Umane de Filosofie (PhD) are ca scop formarea studenților în domeniul resurselor umane, cu o imagine completă, de asemenea, resurse umane din cadrul companiilor.

Doctor în administrația publică

University of Nicosia
Campus La zi Part time 3 - 8 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Universitatea din Nicosia oferă Programul de doctorat în administrația publică care să conducă la doctorat (doctorat) în administrația publică.

Doctorat în logistică

University of Johannesburg
Campus La zi Part time 2 - 4 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Elevul ar trebui să dezvolte competențe intelectuale și de specialitate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de management logistic. Studentul trebuie să dezvolte abilități de cercetare, scriere și gândire creativă în domeniul managementului logisticii.

Dr. În managementul resurselor umane

University of Johannesburg
Campus La zi Part time 2 - 4 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Programul dezvoltă abilități intelectuale și profesionale ale studentului. Prin teza de doctorat, un student calificat ar demonstra dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale.

Dr. În dezvoltarea resurselor umane

University of Johannesburg
Campus La zi Part time 2 - 4 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Programul dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale din teză. Teza ar constitui o contribuție distinctivă la cunoașterea și înțelegerea disciplinei subiectului, precum și a domeniului de cercetare. Studenții calificați ar trebui să arate, de asemenea, competență în aplicarea metodologiei de cercetare aferente și în comunicarea scrisă și / sau orală corespunzătoare a procesului de cercetare și a rezultatelor. Studenții ar trebui, de asemenea, să poată reflecta asupra rezultatelor cercetării lor.

Dr. În relații de muncă

University of Johannesburg
Campus La zi Part time 2 - 4 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Programul dezvoltă abilitățile intelectuale și profesionale ale studentului. Un student calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale din teză. Teza ar constitui o contribuție distinctivă la cunoașterea și înțelegerea disciplinei subiectului, precum și a domeniului de cercetare.

Doctor în inginerie industrială și analiză decizională

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus La zi Part time 3 - 6 ani Contactează şcoala Hong Kong

Programul de doctorat este conceput pentru cei interesați de o carieră în cercetare și dezvoltare industrială avansată, sau de cercetare universitară și de predare. Acest program pune accentul pe formarea în gândirea originală și cercetarea independentă. Elevii își pot proiecta programul de studiu pentru a se potrivi cu interesele și nevoile acestora. Programul ar trebui să acopere o zonă specializată în inginerie industrială și cel puțin o zonă minoră.

Ph.D. în Politică și Administrație Economică

University of Pardubice
Campus La zi Part time 3 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Pardubice II + 1 mai mult

Programul de studiu doctoral în economie regională și publică antrenează studenții să devină experți în domeniu și să participe și să gestioneze economia în sectorul public și în dezvoltarea regională. Absolvenții dobândesc o cunoaștere profundă de economie, economie și management, cu accent pe sectorul public și munca regională.

Doctor în relații industriale

Rutgers School of Management and Labor Relations
Campus La zi Part time 5 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Municipiul Piscataway + 1 mai mult

SMLR's Ph.D. Programul Relații Industriale și Resurse Umane (IRHR) este un program interdisciplinar care califică studenții pentru ocuparea forței de muncă ca facultate universitare sau universitare sau pentru posturi de cercetare.

Dr. De administrație publică

University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs
Campus La zi Part time 4 ani August 2020 Statele Unite ale Americii Chicago + 1 mai mult

Programul de doctorat din Departamentul Administrației Publice oferă studenților o educație bogată și diversă, printr-o combinație de instruire practică de cercetare și o fundație de cursuri orientate către domeniile dvs. de interes.