PHDSTUDIES

Compară Programe de Doctorat în Studii de arhitectură Part time în Statele Unite ale Canterbury Regatul Unit 2020/2021

Un doctorat sau de Doctor of Philosophy este o diplomă postuniversitară academic acordat de către universități. Odată ce o atinge un doctorat el sau ea poate fi adesea menționată ca un doctor.

Arhitectura este profesia după care clădirile sunt proiectate și apoi construite. Acest lucru implică utilizarea tehnologiei, materialelor și mediului pentru a îndeplini cerințele legale și cele ale contractanților construcției.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Canterbury este un oraș istoric cu catedrală, și nume înseamnă "oameni Kent 's bastion ". Este acasa, la patru universități și multe alte instituții de învățământ superior, care acoperă 25% din populația adultă din Canterbury.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Studii de arhitectură Part time în Statele Unite ale Canterbury în Marea Britanie 2020/2021

1 Rezultate din Studii de arhitectură, Canterbury Filter

Arhitectura PhD

University of Kent, Kent School of Architecture
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;6 ani
Engleză
Campus

Arhitecții și designerii împrejurimile noastre sunt forța motrice din spatele proiectării și dezvoltării mediului nostru construit. Fie că proiectează clădiri noi, dau un nou ...

Citeste mai mult