16 Doctorat Programe în Studii de energie în Asia for 2024

Doctorat Programe în Studii de energie în Asia for 2024Filter
    • Academic City, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul ingineresc (ing. Inginerie și energie) combină pregătirea tehnică avansată și de management cu cercetarea la nivel de doctorat în parteneriat cu un partener / sponsor industrial. Proiectele de cercetare vor fi direct relevante pentru planurile strategice ale partenerului dvs. industrial și vor acoperi o gamă largă de subiecte în domeniile de inginerie și energie interrelaționate și critice la nivel global.

    • Academic City, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Școala de Inginerie și Științe Fizice pune o valoare foarte mare pentru a permite oamenilor să obțină un doctorat (doctor în filozofie) prin cercetare și este încântat să poată extinde această facilitate studenților din campusul Dubai. Inițial, cei care sunt interesați să întreprindă un proiect în zona largă a energiei sunt încurajați să aplice. Aceasta poate include energia regenerabilă, utilizarea energiei și conservarea energiei, precum și materiale îmbunătățite pentru producerea și conversia de energie (de exemplu, dezvoltarea acoperirilor din carbură de nanocompozite).

    • Hong Kong, Hong Kong

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul interdisciplinar de cercetare postuniversitară în Tehnologia Energiei în Școala de Inginerie de la The Hong Kong University of Science and Technology oferă sprijin pe termen lung pentru formarea noastră continuă de învățământ și dezvoltarea rapidă în domeniul tehnologiei în general. Ph.D. Programul își propune să ajute studenții să dezvolte abilitățile necesare pentru a identifica aspecte legate de ingineria civilă și capacitatea de a formula și de a propune soluții la o problemă într-o manieră independentă.

    • Hong Kong, Hong Kong

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul interdisciplinar de cercetare postuniversitară în tehnologia energetică din Școala de Inginerie de la The Hong Kong University of Science and Technology oferă sprijin pe termen lung formării noastre educaționale continue și cercetării în dezvoltare rapidă în tehnologie în general. Doctoratul programul își propune să insufle studenților abilitățile necesare pentru a identifica problemele de cercetare în ingineria chimică, să formuleze un plan original de cercetare și să dezvolte soluții creative și inovatoare care să abordeze problema cercetării.

    • Hong Kong, Hong Kong

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul gradul se adresează celor care doresc să urmeze o carieră în cercetare și dezvoltare industrială avansată sau cercetare și predare universitară. Accentuează formarea în gândirea originală și cercetarea independentă. Programul interdisciplinar de cercetare postuniversitară în tehnologia energetică din Școala de Inginerie de la The Hong Kong University of Science and Technology oferă sprijin pe termen lung formării noastre educaționale continue și cercetării în dezvoltare rapidă în tehnologie în general.

    • Hong Kong, Hong Kong

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul interdisciplinar de cercetare postuniversitară în tehnologia energetică din Școala de Inginerie de la The Hong Kong University of Science and Technology oferă sprijin pe termen lung formării noastre educaționale continue și cercetării în dezvoltare rapidă în tehnologie în general. Programul de doctorat își propune să dezvolte abilitățile necesare pentru a identifica problemele de cercetare legate de o aplicație practică, pentru a formula un plan original de cercetare care abordează unele dintre aceste probleme și pentru a crea în mod independent o soluție de calcul.

    • Beijing, China

    La zi

    3 ani

    În campus

    Chineză

    Ingineria dezvoltării câmpului de petrol și gaze este o disciplină care urmărește să înțeleagă proprietățile fundamentale ale rezervorului de petrol și gaze și legea fluxului de petrol și gaze în medii poroase, să construiască un sistem eficient de deplasare pentru a dezvolta corect câmpul de petrol și gaz și a extrage petrolul și gaze la suprafața solului din punct de vedere economic.

    • Beijing, China

    La zi

    4 ani

    În campus

    Chineză

    Sondele de petrol și gaz sunt conducte fizice și informaționale în explorarea și dezvoltarea resurselor subterane de petrol și gaze. Această acțiune principală are ca scop investigarea cunoștințelor legate de construcție (foraj și finalizare), măsurare, utilizare și întreținere a puțurilor.

    • Hong Kong, Hong Kong

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Cercetarea privind tehnologia energetică acoperă multe domenii, inclusiv tehnologia durabilă, tehnologia convențională și eficiența energetică și conservarea. Programul interdisciplinar de cercetare postuniversitară în Tehnologia Energiei în Școala de Inginerie de la The Hong Kong University of Science and Technology oferă sprijin pe termen lung pentru formarea noastră continuă de învățământ și dezvoltarea rapidă în domeniul tehnologiei în general.

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    Proiecte de cercetare pentru vizitarea studenților absolvenți PI are o serie de proiecte de cercetare sponsorizate pentru vizitarea absolvenților (doctoranzi și masteranzi). Un student absolvent de vizită este obligat să petreacă mai multe luni la PI care lucrează sub supravegherea unei facultăți PI.

    • Harbin, China

    La zi

    În campus

    Engleză

    Această energie nucleară Ştiinţă şi Inginerie de specialitate a fost infiintata in anul 2000. Scopul acestui training de specialitate este absolvent studenţii care urmează să fie talentele înalt nivel profesional, stăpânirea teoriei de bază despre Inginerie Termo-fizica nucleară şi ...

    • Astana, Kazahstan

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de doctorat în inginerie petrolieră, predat integral în limba engleză, este conceput pentru a oferi o bază de cunoștințe sofisticată și abilități avansate la nivel de expert pentru persoanele care planifică o carieră în mediul academic, industrie și medii de cercetare în oricare dintre subdomeniile disciplinei inginerie petrolieră.

    • Al Ain, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Ph.D. Gradul de inginerie petrolieră durează de obicei patru până la cinci ani pentru a fi finalizat. Acesta implică munca de curs și de cercetare care conduc la Ph.D. Teză. Ph.D. cercetarea în cadrul Departamentului de Inginerie Petrolier este largă, aplicând științele fundamentale și aplicate pentru a investiga câteva dintre subiectele fierbinți de astăzi. Studenții dobândesc cunoștințe avansate despre teoria ingineriei petrolului și relația sa cu problemele legate de viața reală, inclusiv caracterizarea rezervoarelor și ingineria, operațiunile de recuperare și producție îmbunătățită a petrolului, curgerea fluidelor în medii poroase, modelarea proprietăților lichide ale țițeiului și a gazelor naturale, fluxul multifazic puțuri. Ph.D. absolvenții vor fi echipați cu abilitățile importante necesare pentru cercetare și mediul academic.

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Doctor în filosofie în inginerie (doctorat în inginerie) gradul este acordat candidaților care finalizează cu succes cursurile predate și componentele de cercetare ale programului. Elevii sunt obligați să finalizeze un program de cursuri avansate de inginerie.

    • Beijing, China

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză, Chineză

    Predecesorul ingineriei mecanice din China University of Petroleum este disciplina originală a ingineriei mecanice a petrolului înființată în 1952 la departamentul de inginerie petrolieră din Universitatea Tsinghua, care este cea mai veche instituită disciplină mecanică a câmpului petrolier.