PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Studii de inginerie Cu jumătate de normă în Portugalia 2020

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Ingineria și tehnologia este un domeniu care se concentrează pe aplicarea practică a principiilor de inginerie. Studenții din acest domeniu studiază elementele conceptuale și de proiectare ale ingineriei și cum sunt acestea folosite pentru a dezvolta tehnologia.

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de Doctorat în Studii de inginerie Cu jumătate de normă în Portugalia 2020

2 Rezultate din Studii de inginerie, Portugalia Filter

Informatică Ph.D.

Universidade de Évora
Portugalia, Evora
Doctorat
01 Oct 2020
<
La zi
<
3 ani
Portuguese
Campus

Programul de doctorat în informatică își propune să dezvolte competențe, abilități și metode avansate de cercetare de calculator.

Citeste mai mult

Doctor în ingineria materialelor structurale

Atlântica
Portugalia, Barcarena
Doctorat
01 Oct 2020
<
La zi
<
Part time
Portugheză
Campus

Ciclul al III-lea în Ingineria Materialelor Structurale își propune să ofere, printr-o abordare științifică și practică de cercetare, o pregătire solidă, avansată și actualiza ...

Citeste mai mult