PHDSTUDIES

în Studii de inginerie în Thailanda 2020

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Ingineria și tehnologia este un domeniu care se concentrează pe aplicarea practică a principiilor de inginerie. Studenții din acest domeniu studiază elementele conceptuale și de proiectare ale ingineriei și cum sunt acestea folosite pentru a dezvolta tehnologia.  

Thailanda, oficial Regatul Thailanda, cunoscut anterior ca Siam, este o țară situată în centrul peninsulei Indochina din Asia de Sud-Est. Plaje și insule Thailanda 's atrag milioane de vizitatori în fiecare an, de pe tot globul. Oricine cu un grad de patru ani pot obține locuri de muncă ca un profesor de limba engleză în Thailanda.

în Studii de inginerie în Thailanda 2020

1 Rezultate din Studii de inginerie, Thailanda Filter

Doctorat - informatica de afaceri

Dhurakij Pundit University's International College
Thailanda, Bangkok
Doctorat
01 Jun 2020
<
Part time
<
3 ani
Engleză
Campus

Dezvoltarea rapidă continuă a tehnologiei informației și comunicațiilor hardware, firmware și software a afectat în mod semnificativ modul în care organizațiile gestionează lo ...

Citeste mai mult