PHDSTUDIES

Compară 4 Doctorate în Studii de limbă engleză

Un doctorat se poate baza pe educația anterioară prin avansarea cunoștințelor unui student la nivel de expert. Programele tind să fie flexibile și pot dura până la patru ani până la finalizare. Elevii își proiectează de obicei cursurile astfel încât să poată completa acest grad cu o cunoaștere specializată care își poate lansa cariera pe piața muncii.

Ce este doctoratul în studiile în limba engleză? Acest grad ia blocurile de studii anterioare în limba engleză, astfel încât elevii să se poată specializa într-un subiect. Ei deseori colaborează îndeaproape cu consultanții și comisiile pentru a dezvolta acest subiect prin cercetări ample. Exemple de specializări includ limba și literatura, studiile interculturale, predarea limbilor străine sau mass-media. Elevii pot învăța, de asemenea, să dezvolte tehnici de critică literară și să obțină o înțelegere contextuală a concentrării lor. Universitățile solicită, de obicei, doctoranzi să predea alți elevi ca parte a formării lor.

Elevii care urmăresc acest grad se pot baza pe capacitatea lor de a învăța noi abilități pe care le pot utiliza în viața personală sau profesională. Aptitudinile care se întăresc frecvent includ comunicarea, analiza și rezolvarea problemelor creative.

Costul unui doctorat în studiile de limba engleză depinde de universitate. Unii studenți primesc fonduri pentru a ajuta la plata pentru educația lor. Studenții potențiali sunt încurajați să caute diferite universități să găsească un program care să corespundă obiectivelor lor.

Absolvenții doctoranzi intră cel mai adesea în mediul academic ca profesori de colegiu sau alte roluri ale profesorilor, precum predarea limbii engleze studenților străini. Există o varietate de cariere disponibile și în alte domenii, cum ar fi critic literar, scriitor, editor, asistent editor, copywriter publicitar, lexicograf, istoric, regizor, director de relații publice sau manager de afaceri. Aceste alte căi de carieră se regăsesc în sectoarele privat și public.

Școlile din întreaga lume oferă un doctorat în limba engleză. Pentru studenții potențiali care doresc mai multă flexibilitate, sunt disponibile programe online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Studii de limbă engleză Filter

Doctor în filozofie (doctorat) în limba engleză

UAEU United Arab Emirates University
Doctorat
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
28 Feb 2021
Engleză
Campus

Departamentul de literatură engleză oferă un doctorat. program în limba engleză. Acest program oferă studenților oportunități de a examina în mod critic limba engleză ca limbă ...

Citeste mai mult

Doctor în filozofie (doctorat) în limba și literatura engleză

Selinus University of Science and Literature
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Italiană
Online

Aptitudinile de învățare la distanță de Facultatea de Arte

Citeste mai mult

Program de doctorat oficial în limba engleză studii avansate: lingvistică, literatură și cultură

Universidade da Coruña
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;5 ani
Spaniolă
Campus

Programul trenurilor cercetători în diverse domenii din cadrul studiilor de limba engleză, din literatura de specialitate și culturale studii de lingvistică.

Citeste mai mult

Doctor în filozofie (doctorat) în literatură engleză și critică

UAEU United Arab Emirates University
Doctorat
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
28 Feb 2021
Engleză
Campus

Departamentul de engleză oferă un doctorat. program în literatura engleză și critică. Acest program oferă studenților o varietate de oportunități de a studia în toate domeniil ...

Citeste mai mult