PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Studii de Management Cu jumătate de normă în America Centrală și Caraibe 2020

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

Doctorat in management este un doctorat similar cu un doctorat în afaceri. Acesta este considerat a fi cel mai înalt grad posibil, care pot fi atribuite în afaceri. Acesta este un program conceput pentru a ajuta pe cei care practică în domeniu, cu o căutare pentru cercetare și profesionale de predare în ceea ce privește managementul este preocupat în întreaga lume.

Marea Caraibelor este o mare de Oceanul Atlantic, situat la tropice din emisfera vestică. Acesta este delimitată de Mexic și America Centrală, la vest și sud-vest, la nord de Antilele Mari, la est de Antilele Lesser, iar la sud de America de Sud.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Studii de Management Cu jumătate de normă în America Centrală și Caraibe 2020

2 Rezultate din Studii de Management, America Centrală și Caraibe Filter

Doctorat în management și economie aplicată

International University For Graduate Studies - IUGS
Doctorat
Sept 2020
<
Part time
Engleză
Campus

Management și Aplicată Programul de Economie IUGS are o misiune primară pentru a spori capacitatea studentului de a servi profesiei sale prin studii universitare de absolvent. ...

Citeste mai mult

Abilități de gestionare a programului

ADEN Tegucigalpa
Doctorat
Sept 2020
<
La zi
<
130 ore
Engleză
Spaniolă
Campus

FAȚA PROVOCĂRI LA NOI PENTRU LIDERII succesul și perenitatea întreprinderilor sale

Citeste mai mult