PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Studii de Management Part time în Belarus 2020

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

Studenții înscriși la un program de management pot avea oportunitatea de a obține o înțelegere de bază a conceptelor și tehnicilor de management, ceea ce poate fi de folos pentru să îi poate pregăti pe aceștia pentru o carieră într-o varietate de afaceri.

În Belarus, învățământul universitar este cel mai înalt nivel de urmărire de învățământ universitar. Ea are, de asemenea, un nivel post-secundar suplimentar, care oferă alte formare profesională aferente. După diplomă de licență, sistemul de învățământ vă oferă o oportunitate de a continua educația dumneavoastră, în scopul de a extinde căutarea dumneavoastră academic pentru nivelurile de masterat sau de doctorat.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de Doctorat în Studii de Management Cu jumătate de normă în Belarus 2020

1 Rezultate din Studii de Management, Belarus Filter

Doctor în economie și management industrial

International University
Doctorat
Sept 2020
<
La zi
<
Part time
Engleză
Campus

Facultatea de Relatii Economice Internationale si Management este foarte popular în rândul absolvenților de liceu din Belarus și din țările din apropiere.

Citeste mai mult