55 Part time Doctorat Programe în Studii de Management 2024

Part time Doctorat Programe în Studii de Management 2024Filter
    • Kowloon Tong, Hong Kong

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    HKBU School of Business oferă un program de doctorat cu normă întreagă de 4 ani pe 5 discipline principale, inclusiv contabilitate și drept, economie, finanțe și științe decizionale, management și marketing. Combinând rigoarea academică cu o abordare internațională hotărâtă, programul urmărește formarea studenților pentru a deveni profesori.

    • Lisbon, Portugalia

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Portugheză

    Doctoratul de Management la ISCTE este un program foarte riguros, cuprinzător și flexibil. Cuprins din șase domenii de specializare diferite, doctoratul nostru. este ideal pentru cei care doresc să obțină o pregătire majoră în Management și o abordare mai concentrată pe un alt domeniu științific la alegerea lor.

    • Honolulu, Statele Unite ale Americii
    • Online USA

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Scopul Doctor of Management (D.Sc) este de a pregăti elevii să-și dezvolte un rol de conducere în domeniul lor prin rezolvarea problemelor din lumea reală prin utilizarea teoriei și a practicii. Programul se concentrează pe schimbări organizaționale, leadership și alte domenii strategice ale managementului.

    • Sydney, Australia

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Doctor of Business Leadership (DBL) este conceput pentru a pregăti directorii seniori pentru a-și asuma mai eficient responsabilitatea generală de conducere în cadrul unei organizații substanțiale cu mai multe afaceri care operează pe piețele naționale și globale intens competitive.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
    • Online Spain

    La zi, Part time

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Doctoratul în management, acordat de UCAM, Spania, este conceput pentru directorii care doresc să continue cercetări sau doresc să-și conducă organizațiile către atingerea unor niveluri mai înalte de succes.

    • Riga, Letonia

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de studii doctorale „Economie și afaceri” este singurul program de acest gen din Letonia, care va acoperi subramurile din sectorul economiei și antreprenoriatului. Scopul programului de doctorat este de a pregăti cercetători de înaltă calificare, lideri din industrie și organizații, precum și cadre universitare capabile să dezvolte cercetări independente în domeniul economiei și afacerilor, obținând rezultate științific originale și dovedite, demonstrându-și astfel competența în cercetare, organizare. și management în economie, abordând provocările de afaceri și de dezvoltare educațională și inovare; să pregătească profesioniști de înaltă calificare cu competențe comparabile la nivel internațional în domeniul economiei și afacerilor și o diplomă de doctor în știință comparabilă la nivel internațional, oferind economiei naționale profesioniști de înaltă calificare.

    • Stillwater, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de administrare a gestionării incendiilor și a urgențelor de Oklahoma State University este unul dintre cele mai vechi programe din țară. Studenții primesc o experiență academică superioară în pregătirea profesioniștilor pentru poziții de conducere în profesiile critice de servicii de incendiu și salvare.

    • Lynchburg, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    30 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Gradul nostru 100% online doctor în leadership strategic este conceput pentru a vă oferi atât cunoștințe teoretice, cât și abilități practice în leadership. Programul nostru de doctor în leadership strategic se concentrează pe o varietate de principii de leadership esențiale pentru o gestionare eficientă a afacerilor, cu cursuri care culminează cu un proiect de cercetare doctorală aplicată. În doctoratul nostru al unui program de diplomă în leadership strategic, veți învăța abilitățile de care aveți nevoie pentru a excela în nivelurile superioare ale lumii corporative.

    • Sopron, Ungaria

    La zi, Part time

    8 semestre

    În campus

    Engleză, Germană, Maghiară

    În funcție de nivelul de interes, școala oferă cinci programe: administrarea și managementul afacerilor, economie internațională, marketing, finanțe și aspectele sociale și economice ale resurselor umane, toate acestea putând fi studiate prin diferite forme de formare (diurnă, corespondent). , individual). Durata programului de doctorat este de 4 ani, care este împărțit în segmente de 2 + 2 ani.

    • Harrisonburg, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de conducere strategică pune accent pe principiile de afaceri, responsabilitatea și teoria și aplicațiile leadershipului, care sunt toate domeniile de reformă pe care grupurile naționale le-au considerat ca fiind importante pentru noii administratori educaționali, nonprofit și de învățământ superior. Elevii vor fi instruiți în principiile managementului și în perspectivele vizionare mai largi necesare pentru un leadership eficient. Programul pune accent pe aplicații practice bazate pe abilități de cercetare sofisticate necesare pentru luarea deciziilor inovatoare, bazate pe date, în practica actuală și viitoare.

    • Online Malta

    La zi, Part time

    36 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Our Ph.D. students cover a wide range of current topics in management: International Business, Finance, Accounting, Controlling, Human Resource Management, Marketing, (Information) Technology Management, Data Analytics, Consulting, Counseling / Training, Interim Management, Entrepreneurship, Innovation Management, Change Management, Leadership / Management, Health Care, Automotive, Tourism and Hospitality etc.

    • Paris, Franţa

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză, Franceză

    Programul de doctorat de la Horizons University pregătește studenții pentru poziții de conducere în organizații globale, cariere de consultanți independenți, antreprenori, cercetători în afaceri și, de asemenea, manageri de proiecte și proprietari de afaceri.

    • Ostrava, Republica Cehă

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Maastricht, Ţările de Jos

    Part time

    4 ani

    Amestecat

    Engleză

    Programul part-time Executive Ph.D. în dezvoltarea sectorului privat pentru economiile emergente permite profesioniștilor și cercetătorilor care lucrează cu normă întreagă sau cu jumătate de normă să își combine cariera cu obținerea unui doctorat. Programul oferă o pregătire avansată în teoria și abilitățile esențiale pentru dezvoltarea sectorului privat, proiectarea și cercetarea.\nFiind cea mai înaltă calificare academică, obținerea unui doctorat vă va îmbunătăți perspectivele de carieră atât în mediul academic, cât și în mediul de afaceri. În plus, veți aduce o contribuție originală la domeniul dvs. de interes, care se va adăuga la cercetările anterioare.\n\nÎn timpul programului, veți beneficia de cunoștințele și expertiza vastă a lectorilor și supervizorilor cheie din cadrul programului, care sunt cercetători de top în domeniile temelor de cercetare.\nAlăturându-vă programului, veți deveni parte a comunității de cercetare stimulatoare și provocatoare a Școlii de Afaceri și Economie (SBE) și a Școlii de Management din Maastricht (MSM) de la Universitatea din Maastricht.

    • Porto, Portugalia

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Școala de Economie și Management, Universitatea din Porto, este o școală de top în economie și management din Portugalia, cu o experiență îndelungată în predare și cercetare în aceste domenii. Prin înscrierea în programul de doctorat, studenții beneficiază de expertiza și experiența acestei comunități de cercetare cele mai distinse.