PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Studii de Management Cu jumătate de normă în Rusia 2020

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Studenții care doresc un loc de muncă pe o poziție managerială pot fi interesați de urmarea unui program de studiu de management. Aceste programe le pot oferi studenților experiența necesară pentru a lucra în management la o varietate de corporații concentrându-se pe subiecte precum marketing, afaceri și finanțe.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Studii de Management Cu jumătate de normă în Rusia 2020

1 Rezultate din Studii de Management, Rusia Filter

Doctorand (programul doctoral)

Высшая школа бизнеса МГУ
Doctorat
Sept 2020
<
Part time
<
3 ani
Rusă
Campus

Programul de doctorat GSBA (PhD) este conceput și structurat pentru a promova cercetarea academică în economia aplicată și management. Programul este destinat candidaților cu ...

Citeste mai mult