21 Doctorat Programe în Studii de afaceri în Asia for 2024

Doctorat Programe în Studii de afaceri în Asia for 2024Filter
    • Be'er Sheva, Israel
    • Sde Boker, Israel

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul în afaceri și management ajută la creșterea cererii de manageri bine pregătiți, competenți și creativi, determinând Universitatea Ben-Gurion să înființeze Facultatea de Management. Cuprinzând cinci departamente, Facultatea atrage un număr mare de candidați cu înaltă calificare. Selecția studenților este competitivă, doar un mic procent de candidați fiind acceptați în fiecare an.

    • Hung Hom, Hong Kong

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Universitatea Politehnică din Hong Kong (PolyU) aspiră să fie o universitate inovatoare de clasă mondială, cu un puternic simț al responsabilității sociale, condusă de motto-ul său, „A învăța și a aplica, în beneficiul omenirii”. Angajamentul neclintit al Universității față de excelență a câștigat recunoaștere internațională, clasată în mod constant printre primele 100 de universități din întreaga lume.

    • Ari'el, Israel

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Ariel University (AU) este cea mai nouă și cea mai rapidă universitate de cercetare din Israel, care luptă spre excelența academică și încurajează advocacy social. AU vă invită să vă dezvoltați abilitățile academice, să vă extindeți orizonturile, să explorați lumea și să faceți noi descoperiri cu noi. Toate acestea sunt posibile cu laboratoare de ultimă generație și cu îndrumarea personală a remarcabilei noastre facultăți ale căror articole sunt publicate în reviste internaționale de top.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de doctor în filozofie își propune să promoveze absolvenții să fie cercetători și savanți capabili să genereze idei de cercetare critice, creative și originale și să formuleze propuneri teoretice pentru cercetări academice extinse în domeniul afacerilor și managementului, care să conducă la o contribuție semnificativă în mediul academic, industrie și societate.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Cercetarea din programul de doctorat este o investigație aprofundată a problemelor specifice de cercetare legate de o disciplină de management, cu scopul de a spori și de a contribui la noi cunoștințe în această disciplină.

    • Tuen Mun, Hong Kong

    La zi

    30 Luni

    În campus

    Engleză

    Lingnan excelează nu numai în predare, ci și în cercetare. Conform celui mai recent Exercițiu de Evaluare a Cercetării realizat de Comitetul pentru Granturile Universității din RAS Hong Kong,

    • Subang Jaya, Malaysia

    În campus

    Engleză

    Candidații care urmăresc doctoratul (Business) trebuie să dezvolte o abordare independentă de gândire și o experiență unică în propriul interes de cercetare. Cercetarea independentă necesită o investigație diligentă și amănunțită a unui subiect cu scopul de a formula idei, constatări și teorii noi și originale.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi, Part time

    3 ani

    Amestecat

    Engleză

    Doctoratul AeU (Administrarea afacerilor) este un program complet de cercetare care vă oferă instrumentele metodologice și analitice necesare pentru realizarea cercetării și crearea

    • Shah Alam, Malaysia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Doctor of Philosophy (PhD), programul este conceput pentru a pregăti studenţii pentru o carieră ca un academician sau un cercetător în sectorul public sau privat.

    • Taipei, Taiwan

    La zi

    În campus

    Engleză

    Fondată în 1983, Institutul Universitar de Studii Strategice și Internaționale (GIIASS) se concentrează pe cercetarea în domeniul politicii internaționale, al securității internaționale, al afacerilor regionale și al strategiei.

    • Tokyo, Japonia

    ABS oferă două cursuri de doctorat. Doctoratul programul este un program de doctorat unificat pe 5 ani, care se adresează persoanelor care dețin diplome universitare. Acesta își propune să cultive cercetători academici superiori, bogați în creativitate. În schimb, programul DBA este oferit persoanelor care au dobândit deja un masterat (de exemplu, MBA) și urmează un curriculum care permite studenților să obțină o diplomă de doctorat în timp ce lucrează. Acesta își propune să cultive cercetători care se ocupă de probleme practice de cercetare pentru corporații etc.

    • Shibuya City, Japonia

    În campus

    Doctoratul Programul privind inovația, economia și guvernanța pentru dezvoltare (IEGD) este un curs multidisciplinar oferit de UNU-MERIT și Școala sa de guvernanță. Programul se concentrează pe abilitățile și metodele de cercetare, formarea semenilor pentru a deveni atât cărturari, cât și practicieni în domeniile guvernării și economiei tehnologiei. Programul oferă instruire avansată în cunoștințele și abilitățile cele mai relevante pentru economia tehnologiei și inovației, precum și pentru guvernanță, protecție socială și migrație. Construit în jurul unui nucleu de cursuri de inovare și dezvoltare, programul oferă, de asemenea, module despre economia schimbărilor tehnologice, sisteme sociale complexe, guvernanță și evaluarea politicilor, protecție socială și migrație. În primul lor an, bursierii finalizează un program intensiv de cursuri obligatorii și elective, predate de cercetători de renume ai UNU-MERIT și ale universităților noastre partenere. Aceste cursuri sunt predate în limba engleză, la Maastricht și sunt distribuite pe două semestre, începând cu luna septembrie a fiecărui an. Cursul este urmat de trei ani de disertație de cercetare și scriere, care se încheie cu un doctorat finalizat. teză. La sfârșitul programului, diploma de doctorat este acordată de Universitatea Maastricht după apărarea cu succes a tezei. Studenții noștri urmăresc o mare varietate de subiecte de disertație, încadrându-se în oricare dintre cele opt teme de cercetare ale institutului: 1. Economia cunoașterii și inovării 2. Schimbarea structurală și dezvoltarea economică 3. Complexitatea economică și inovarea 4. Guvernanța și instituțiile 5. Inovarea și antreprenoriatul pentru tranziții de durabilitate 6. Migrația și dezvoltarea 7. Protecția socială 8. Populația, dezvoltarea și economia muncii

    • Rajpura, India

    În campus

    Engleză

    În timp ce o diplomă de MBA alimentează capacitatea de a rezolva probleme de afaceri tactice, necesită un doctorat. grad pentru a dezvolta o înțelegere profundă a diverselor probleme de afaceri neprevăzute care necesită soluții orientate spre cercetare. Acest program de doctorat de la Chitkara University este diferit de un doctorat tradițional. în management, deoarece este conceput unic pentru executivii care lucrează. Prin intermediul unui program de doctorat, directorii își pot încuraja capacitatea de a explora, înțelege și rezolva problemele și problemele din lumea afacerilor contemporane în moduri riguroase și relevante. Mai mult, le poate permite să contribuie la teoria și practica științei managementului prin cercetarea unor astfel de probleme și probleme și poate oferi informații reale. Astfel, va ajuta și o organizație să urmeze căile corecte.

    • Shah Alam, Malaysia

    În campus

    Engleză

    Dacă sunteți angajat în cercetarea care face diferența, nu în ceea ce privește filozofia, ci și practica de afaceri în sine, ar trebui să vă înscrieți la acest program de doctorat în filosofie (afaceri). În acest program de doctorat, veți produce o lucrare substanțială care aduce o nouă contribuție la cunoștințele subiectului.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    În campus

    Engleză

    Obiectivul principal al doctoratului. în programul de management antreprenorial din Lincoln University College este de a pregăti studenți calificați pentru cariere în predare și cercetare la nivel universitar și pentru poziții responsabile în afaceri și guvern și să ofere studentului o înțelegere conceptuală solidă a unui set de instrumente de cercetare.